banner240
banner237
banner238

“MEDENİYET YOLUNUN TAŞLARINI SADECE CESURLAR DÖŞER.”

 Bilinciyle çıktığımız bu İYİ’lik yolunda, İYİ ve cesurlar hareketi olarak gördüğümüz İYİ Parti’mizin türlü zorluklarla karşılaştığımız kuruluş döneminde yönetim kurulu üyeliği, il başkan yardımcılığı görevlerini büyük bir onur ve gayretle sürdürmeye devam ederken 03.12.2019 tarihinde Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine atandım. Halen bu görevi sürdürmekteyim. Ortahisar İlçe Başkanlığı görevine atandıktan sonra oluşturduğum yönetim kurulu ile çalışmalarımızı sürdürürken pandemi sürecine girmemiz dolayısıyla çalışmalarımızın ekseni daha çok ihtiyaçlı vatandaşların tespiti ve mağduriyetlerini giderme yönünde seyretti. Bu süre zarfında siyaseten yapacak olduğumuz toplantı ziyaret gibi çalışmalara zaruri olarak ara verildi ve covid-19 tedbirleri doğrultusunda toplantı ve görüşmelerimizi telekonferanslar şeklinde organize ettik.

Normalleşmeye dönüş sürecinde ise ilk olarak Ortahisar ilçesinde Yargıtay tarafından onaylanan kayıtlı 1211 üyemizin oylarıyla 85 mahallede; Ortahisar İlçe Başkanlığı seçiminde oy kullanacak 400 delegenin belirlendiği parti içi demokrasiyi bütün kuralların işletildiği bir seçim gerçekleştirdik. Delegelerin belirlenmesinin ardından yönetim kurulumuz ile gerçekleştirdiğimiz toplantıda Ortahisar ilçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’ni 12.07.2020 tarihinde gerçekleştirme kararı aldık. Aynı toplantıda yönetimimin oy birliği ile tekrar aday olmam yönünde de karar alınmıştır. Aday olmam noktasında görüşlerine başvurduğum parti büyüklerimiz ile de yaptığım görüşmeler neticesinde; daha büyük bir azim ve kararlılıkla, İYİ’lik hareketini çok daha geniş kitlelere ulaştırmak için elimi taşın altına koyarak adaylık kararımı netleştirdim.

Bu doğrultuda artık siyasi ömrünü tamamlamış olan iktidar partisine karşı halkımızın demokratik tercihini kullanacağı bir hareketin temsilcisi olmak ve Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in; “Biz merdivenden çıkarken, onlar asansörle aşağıya iniyor” sözünün gerçekliğini kanıtlamak için bu mücadeleye  bu kez de İYİ Parti Ortahisar ilçe Başkanı Adayı olarak dahil oldum. Bu vesileyle iktidara giden yolda bir temel taşı olmak için 12.07.2020 tarihinde yapılacak İYİ Parti Ortahisar ilçe Başkanlığı 2. Olağan Kongresi’nde aday olduğumu kıymetli Trabzon halkıyla paylaşıyorum. Bilinmesini isterim ki mücadelemiz; refah seviyesi yüksek ve yaşanabilir bir Türkiye içindir.

İYİ Parti Ortahisar İlçe Başkanı

Erdal UZUN

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber