banner240
banner237
banner238

MESLEKİ EĞİTİMİN GELİŞTİRİLMESİ İÇİN KÖPRÜBAŞI'NDA TOPLANTI DÜZENLENDİ

mesleki eğitimin güçlendirilmesi ve özendirilmesine yönelik çalışmaları kapsamında 2021 yılının son toplantısını Köprübaşı ilçesinde gerçekleştirdi. Esnaf ve sanatkâr odası başkanları ve ilçe yetkililerinin katılımıyla düzenlenen özellikle ilçedeki ahşap el işçiliğinin geliştirilmesi yönünde yapılabilecek çalışmalar değerlendirildi.

TESOB Başkan Vekili Mustafa Özcelep ile TESOB İşyeri Denetleme ve Danışmanlık Kurulu üyesi esnaf ve sanatkâr odası başkanları Aralık ayı toplantısını Köprübaşı ilçesinde gerçekleştirdi. Köprübaşı Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali Osman Aydın’ın ev sahipliğinde düzenlenen toplantıya, ilgili kamu kurumlarının yetkilileri de katıldı.

Toplantıda TESOB Eğitim Müdürü Erhan Eroğlu tarafından Köprübaşı ilçesindeki ahşap el işçiliğinin geliştirilmesi, gençlerin bu mesleğe özendirilmesi ve eğitimi konularında hazırlanan projenin sunumu gerçekleştirildi ve istişarede bulunuldu. Toplantıda ayrıca mesleki eğitimin geliştirilmesi için meslek odaları ve kamu kurumları arasında yapılabilecek işbirlikleri de değerlendirildi.

TESOB heyeti ayrıca ilçede mesleklerinde uzun yıllardır hizmet veren Eyüp Emin Erdoğan ve Halil Aksoy’u da işyerlerinde ziyaret ederek plaket takdim etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber