banner240
banner237
banner238

Milletvekili CORA, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl dönümü için mesajı

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. Yıl dönümü için mesaj yayımladı. 

CORA, yayımladığı mesajında Türk milletinin şanlı tarihinin altın halkalarından biri olan 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 99. yıl dönümünün kutladığına işaret ederek, İstiklal Harbi'nin Başkomutanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve bu topraklar için gözlerini kırpmadan canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmetle ve minnetle yad etti. 

MASAYA YUMRUĞUNU SERT BİR ŞEKİLDE VURAN BİR TÜRKİYE VAR

CORA, “26 Ağustos 1922 tarihinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Başkomutanlığında başlayan Büyük Taarruz, verilen çetin mücadelelerinin ardından Dumlupınar’da zafere taşınmıştır. 30 Ağustos’ta kazanılan bu destansı zaferle milletimiz, kendisine reva görülen esaret gömleğini yırtıp atmış, ne pahasına olursa olsun bağımsızlığından taviz vermeyeceğini tüm dünyaya ilan etmiştir. Tarihteki tüm zaferlerimiz gibi 30 Ağustos’un arkasında da gözlerini kırpmadan hayatını feda eden kahramanlarımızın cesaretleri vardır. Milletimiz, dün olduğu gibi bugün de istiklal ve istikbali için canından aziz bildiği vatanı uğrunda aynı fedakarlık ve cesareti göstermeye hazırdır. 

Türk Silahlı Kuvvetlerinin milli bekamızı korumak gayesiyle sınırlarımız içinde ve dışında yürüttüğü mücadele, bunun en açık delilidir. 

Türkiye husumetini politikalarının merkezine yerleştiren güçlere ve onlardan cesaret alan terör örgütlerine karşı kararlı bir duruşu bunun örneğidir.

Suriye'nin kuzeyinde, Irak'ta ve Doğu Akdeniz'de ülkemize karşı kurulan tüm tuzakları bozduk, bozmaya da devam ediyoruz. Milletimizin haklarının gasbedilmesine kesinlikle izin vermeyeceğiz. 

Artık masaya yumruğunu sert bir şekilde vuran bir Türkiye vardır.

Büyük Zafer'den aldığımız ilham ve cesaretle Türkiye’yi daha aydınlık, daha müreffeh bir geleceğe taşımak için mücadelemizi sürdüreceğiz.” ifadelerini kullandı.

MUHALEFET YALAN PARTİSİNE DÖNÜŞTÜ

“Maalesef biz bu mücadeleyi verirken ülkemizde, siyasi hırsları ve ideolojik saplantıları, kendi vatanlarına ve halklarına olan sorumluluklarının önüne geçmiş bir kesim vardır.” şeklinde konuşan CORA, şunları söyledi: 

“Bunların öncülüğünü ve sözcülüğünü de CHP ve İYİ Parti yapıyor. Büyük bir üzüntüyle ifade etmek isterim ki muhalefet 7-24 açık bir yalan partisine dönüşmüştür. Biz muhalefetten ülkemizin ve milletimizin ortak menfaatleri, sıkıntıları, sevinçleri hususunda asgari düzeyde de olsa bir anlayış birliği sergilemesini bekliyoruz. Ama onların Türkiye’ye karşı en ufak bir sevgisi yok. Siyasetleri de oldukça ahlaksız. Bir taraftan da onların yalanları ve algı operasyonları ile de mücadele veriyoruz. En son yalanlarına hep birlikte şahit olduk.

BBC, Afganlara Türkiye’de mülteci merkezi kurulacağına dair bir haber yaptı.  

Bu haberi bakanlığımız yalanladı, İngilizler yalanladı, BBC bu haberinden dolayı özür diledi ve tweete sildi. Ancak muhalefet referans kabul edip siyaset malzemesine dönüştürdüğü bu haberle ilgili çıkıp özür dileme erdemliğini göstermedi bile. Siyasi hırslarının vermiş olduğu yalan ısrarından vazgeçmediler.

Bunlar hangi konuda bizim yanımızda oldular ki?

Mavi Vatan dedik, Libya dedik, Suriye dedik, Azerbaycan dedik, Kıbrıs dedik hiçbirinde yanımızda olmadılar.

Suriye’de ne işimiz var, Libya ile niye mutabakat yapıyoruz, Azerbaycan’ın savaşından bize ne gibi ifadelere sahip bir muhalefet anlayışı var.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber