MİLLETVEKİLİ CORA PROJELERİ TAKİP ETTİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Salih CORA, projeleri büyük bir titizlikle takip ediyor. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Plan ve Bütçe Komisyonu üyesi, AK Parti Grup Yönetim Kurulu Üyesi Salih CORA, bir taraftan vergi ve diğer kamu alacaklarının yapılandırılmasına ilişkin kanun tekliflerinin yasalaşması için meclis sıralarında sabahlara kadar çalışırken bir taraftan da Trabzon’un, ilçelerinin hatta mahallelerin talepleri ve projelerle yakından ilgileniyor.

Gerek belediye başkanları gerekse de ilçe başkanlarına eşlik ederek projeleri bakanlıklara ve ilgili kurumlarına sunan Milletvekili CORA, vatandaştan gelen talepleri Bakanlara iletmeyi de ihmal etmiyor.

ÖNCE BAKAN SOYLU ZİYARET EDİLDİ

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar AYVAZOĞLU ile birlikte Trabzon Valisi İsmail USTAOĞLU’nun başkanlığında belediye başkanları ve ilçe başkanlarının olduğu heyeti Ankara’da karşılayan CORA, önce İçişleri Bakanı Süleyman SOYLU’yu ziyaret etti. Bu ziyarette Çarşıbaşı ilçesine yapılacak emniyet müdürlüğü binasının sürecinin hızlandırılması görüşüldü. Ayrıca AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Ahmet Hüseyin ALTINTEPE, AFAD kurtarma merkezinin Akçaabat’ta yapılmasına ilişkin karar nedeniyle Bakan SOYLU’ya teşekkürlerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tensibi ile bir süre önce Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’na atanan Bakan Derya YANIK’ı ziyaret edip ‘hayırlı olsun’ dileklerini ileten CORA, ardından Tonya Belediye Başkanı Osman BEŞEL ve AK Parti Tonya İlçe Başkanı Cafer KÖROĞLU ile Tarım ve Orman Bakanı Bekir PAKDEMİRLİ’ye gitti.

YEM VE GÜBREDEKİ FAHİŞ FİYATLARA DİKKAT ÇEKTİ

Milletvekili CORA, Tonya’da hayvancılığın gelişmesine yönelik hazırlanan dosyayı Bakan PAKDEMİRLİ’ye ileterek destek istedi. Milletvekili CORA ayrıca son dönemlerde yem ve gübre fiyatlarında yaşanan fahiş fiyat artışıyla ilgili vatandaşlardan gelen şikâyetleri Bakan PAKDEMİRLİ’ye iletti.

CORA, “Tarım ve Orman Bakanımız Sayın Bekir PAKDEMİRLİ beyi ziyaret ederek bölgemizde hayvancılığın gelişmesine yönelik taleplerimizi bildirdik. Ayrıca son günlerde piyasada yem ve gübre fiyatlarında oluşan fahiş artışlarla ilgili tarafımıza bildirilen şikayetleri görüştük. Yakın ilgisine müteşekkiriz.” ifadelerini kullandı.

BAKAN DÖNMEZ’İ ZİYARET ETTİLER

Milletvekili CORA, beraberinde Tonya Belediye Başkanı Beşel ve İlçe Başkanı KÖROĞLU ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih DÖNMEZ’i ziyaret etti. Üçlü, Tonya’daki elektrik şebekelerinin yenilenmesine ilişkin projelerle ilgili Bakan DÖNMEZ’i bilgilendirirken, Milletvekili CORA, Trabzon’la ilgili de Bakan DÖNMEZ’le istişarede bulundu. Milletvekili CORA, “Bakanımız her zaman yanımızdadır. Ülkemize enerji alanında büyük hizmetler gerçekleştirdi. Bakanımızın şehrimize başta doğal gaz olmak üzere desteklerine müteşekkiriz.” dedi.

PROTOKOL İMZALANDI

Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin BOZGEYİK’i ziyaret eden Milletvekili CORA, Trabzon’un Ortahisar İlçesindeki yatırımların protokollerinin imzalandığını müjdeledi. CORA, “Spor Toto Teşkilat Başkanı Sn. Bünyamin BOZGEYİK Beyi ziyaret ettik. Ortahisar ilçemizin Mehmet Akif ERSOY kapalı yüzme havuzunun tadilatı ile ilgili ve diğer spor yatırımların protokolünü imzaladık. Yine hafta sonu Beşikdüzü ilçesinde yapılacak olan at yarışları ile ilgili organizasyona destek sağlandı. Hayırlı olsun.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber