banner240
banner237
banner238

Murat Zorluoğlu: Gülcemal Karadeniz'in eğlence adası olacak

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, Gülcemal Projesi’ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Eğlence ve yaşam adalarının dünya çapında yükselen bir trend olduğuna işaret eden Zorluoğlu, “Gülcemal’i en güzel şekilde değerlendirerek, hem hemşehrilerimizin istifade edebileceği hem de yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekecek bir eğlence ve yaşam adası oluşturacağız” dedi.

Başkan adayı Zorluoğlu, Ortahisar ilçesine bağlı Beşirli ve Toklu mahallelerinin kuzeyinde yürütülen Gülcemal Projesi’ne dair değerlendirmelerinde, Gülcemal’i Trabzonluların denizle buluştuğu alanda tasarımlayacaklarını dile getirdi.

Mega projelerinden biri olarak nitelendirdiği yaşam alanının, ailelerin hep birlikte ev dışında eğlenceli vakit geçirebileceğini belirten Zorluoğlu, “Gülcemal’de her yaştan insanımızın dikkatini çekecek uygulamaları bünyesinde barındıran bir eğlence ve yaşam adası oluşturmayı hedefliyoruz. Biliniyor ki; eğlence ve yaşam adaları, yer aldıkları bölgenin tanıtımına ve ekonomik gelişimine önemli katkı sağlıyor. Gülcemal’i dünyadaki örnekleri de göz önünde bulundurarak, kapsamlı ve modern bir tasarım ile planlayacağız. Su kayağı parkı, çocuk oyun alanları ve büyük bir lunaparkı Gülcemal’e getirip yerleştirmek istiyoruz. Projenin hayata geçmesinin ardından Gülcemal’i hem hemşehrilerimiz hem de yerli-yabancı turistler için cazibe merkezine dönüştürmeyi hedefliyoruz” şeklinde konuştu. 

EĞLENCE VE ADRENALİN BİR ARADA 

Her yıl çok sayıda turistin, Disneyland ve benzer içerikli yerleri, eğlenceli ve adrenalin içeren oyuncakları deneyimlemek için kilometrelerce yol kat ederek ziyaret ettiğini hatırlatan Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu, “Trabzon’u bir uçtan bir uca, çağa yakışan standartlara kavuşturma hedefiyle yola çıktık. Bu bağlamda ülkemizde eğlence sektöründe yer almak isteyen girişimcilerin dışında, kamuya hizmet sunmak adına yerel yönetimler tarafından birçok girişimde bulunulduğunu biliyoruz. Biz de Karadeniz Bölgesi’nin en iddialı şehri olarak, sürdürülebilir bir planlama ve iyi bir ekip ile Trabzon’a Gülcemal’i armağan etmeye ve burayı adından söz ettiren bir eğlence adası haline getirmeyi istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber