banner240
banner237
banner238

MÜSİAD Başkanı Ali Kaan istifa krizini yorumladı…

Saygı duyuyorum ama…

MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Ali Kaan, 

Celil Hekimoğlu’nun yönetimden ve üyelikten istifa etmesini nasıl değerlendiriyorsunuz? sorusuna, “Celil beyin kendisinin aldığı bir karar, prensip olarak kişilerin kendi kararlarına saygı duymakla birlikte bu kararını gözden geçireceğine  inanıyorum.” diyerek cevap verdi ve devamında şunları söyledi; “Celil bey bizim aynı zamanda  dostumuz  ve kıymetli bir üyemizdir bu kararla değerinden asla bir şey kaybetmemiştir. Türkiye’nin Trabzon’un değerli bir sanayicisidir.” dedi. 

“KDK ile olan gerekçesini nasıl buluyor sunuz?” sorusunu, “KDK’nın açıklaması  gereksiz bir  açıklamadır ve  doğru bulmadığımız  daha önce de ifade ettik, kanaatimizce yetkisi dışında  ve gereksiz  bir açıklamadır ve  tasvip edilemez.” diyerek cevapladı.

“Peki ne adımlar attınız bu konuda?” sorusuna, “Gereken adımlar atılmıştır, biz sadece  Celil beye   karşı  değil bütün üyelerimize karşı yapılan  yanlış uygulama ve söylemler için  daima üyelerimizin hakkını korumak için her zaman yanlarında olduk, bu anlamda söylenmesi gereken her şeyi her  zaman  basın önünde de yapmak zorunda degiliz, ilgili ve yetkili yerlere söylememiz gerekenleri söyledik, söylemeye de devam ediyoruz” diyerek cevap verdi. 

MÜSİAD Genel Kurulu’nda aday olacak mısınız? sorusuna ise, “MÜSİAD Genel Kurulu 26 Ocak tarihinde gerçekleşecek. Tüzüğümüz gereği başkanlar  2+2’den oluşan iki dönem görev  yapabilmektedirler. Ben de 2 yılı mı  doldurdum, Eğer üyelerimiz ve genel merkezimiz bizlerin göreve  devamından yana görüş ortaya koyar ve teveccüh ederlerse  görevimize devam etmek,  MÜISAD imza ve Trabzonumuza hizmet etmekten onur duyarız" şeklinde konuştu.

Kaan; Yeni yönetimde daha da güçlü bir yapı ile hizmet etme arzusunda olduklarını da ifade etti.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber