banner240
banner237
banner238

MYK ÜYELERİNİ ZİYARET ETTİ

Milletvekili CORA, AK Parti AR-GE Başkanı Mustafa ŞEN, İdari ve Mali işler Başkanı Vedat DEMİRÖZ, Genel Sekreter Fatih ŞAHİN ve Tanıtım ve Medya Başkanı Hamza DAĞ’a hayırlı olsun dileklerini iletirken, her birine görevinde başarılar diledi.

Milletvekili CORA, “AK Parti’nin mayasını milletimiz atmıştır, hamurunu milletimiz yoğurmuş, kumaşını milletimiz dokumuştur. Biz, milletin kurduğu, bugüne de milletin getirdiği bir partiyiz. Gücümüzü de ilhamımızı da milletten alır, birikimimizi ve imkanlarımızı sadece millete hizmet için kullanırız. AK Parti'nin 19 yıldır girdiği her seçimden birinci çıkmasının gerisindeki hikmet işte budur. İnşallah, aynı hizmet aşkıyla gerek ilçelerde gerek illerde gerekse de büyük kongremizde göreve gelen arkadaşlarımızla 2023, 2053 ve 2071 hedeflerimize emin adımlarla yürüyeceğiz.” dedi.

ÇIKAN KARAR ESNAFIMIZI MEMNUN ETMİŞTİR

Öte yandan Milletvekili CORA, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN’ın kabine toplantısının ardından “Cafe, restoran, kıraathane gibi iş yerlerinin %50 kapasite ve belirlenen kurallara uygun şekilde çalışabilecek.” şeklindeki kararı değerlendirdi.

Alınan kararın esnaflarda memnuniyet oluşturduğunu ifade eden Milletvekili CORA, “Kasım 2020’den beri kapalı olan iş yerlerinin %25 kapasite ile açılması için esnaf odalarımızın ortak görüşü vardı. Ancak açıklanan ‘%50 kapasite ile çalışabilir.’ kararı esnafımızı fazlası ile memnun etmiştir. Şimdi yapmamız gereken belirlenmiş olan kurallara sıkı bir şekilde uymaktır.” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber