Nadir Türk Siyasisetinde Bu Güne Kadar Gördüğümüz Bir Olaydır Siyasi Rüzğar

Cumhuriyet tarihimizde milletimizin teveccühü ile bu siyasi rüzgâr 20 yıl devam etmektedir. Bu, tarihte görülmemiş bir siyasi rüzgârdır. 20 yıl gemimizin kaptanı Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOOĞAN rüzgârda, fırtınada, kasırgada yelkenini doğru zamanda açmış ve başarıyla her defasında limana ulaşmıştır. Bundan sonra da aynı kararlılık ve aynı duruşla yolumuza milli ve manevi değerlerimizi koruyarak devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.
AK Parti iktidarı, liderinin önderliğinde dik duruşuyla, kararlı oluşuyla ülkenin milli ve manevi değerlerine sahip çıkarak gerek yurt içinde gerekse yurt dışında sorunları çözmekle birlikte Türkiye’nin dünyada itibarlı bir hale gelmesini sağlamaktadır.


Sayın Çakıroğlu! Meyve veren ağaç taşlanır.
Diyeceğimiz o ki; Tek Millet Tek Bayrak Tek Vatan Tek Devlet şiarıyla ilkeli siyasetini kutlu yürüyüşünün remzi yapan ve inandığı yolda, hızını hiç kesmeden ve dört bir yanına rüzgârlardan öte, içerisinde fırtınalar barındıran kasırgaları alarak  #hedef2023 #vizyon2053 #vizyon2071 menzillerine emin adımlarla ilerleyen AK Parti, mütevazı siyasetiyle dik durarak fakat diklenmeden çalışmalarıyla her zaman vatandaşının yanındadır ve yanında olmaya devam etmektedir.


Bizim arkamızda milletimizin rüzgârı var oldukça AK Parti iktidarı da, ülkemize yapılacak hizmetler de devam edecektir. Rüzgâr ekip fırtına biçenlerle ise bugüne kadar olmadığı gibi bundan sonra da işimiz asla olmayacaktır.
Partisinin kaygan zemininde ayakta dahi durmakta zorlanan kişi ile bırakın rüzgârı, üfürmeyle yerinden olan Sayın Çakıroğlu’nun lafazanlıklarına, siyasi öngörüsüzlüğüne vereceğimiz bir cevap, ciddiyet hamletmemek adına yoktur, işgüzar yaklaşımlarıyla dağıttığı ulufelerin karşılığını bekler olduğunu artık tüm çevreler anlayabilmektedir.


Siyasette bir limanı olmayan, limandan ayrıldığı gemiyi; fırtınayı ve rüzgârı beklemeden terk edenlerle bir işimiz olmaz. Eğer binmeye gemi arıyorsan Trabzon limanında bekle, hava durumunu da iyi analiz et çünkü denizde karşılaşacağın rüzgâr ve fırtına seni rahatsız eder, alabora olursun belki. Bu şekilde gazetelere beyanat vererek gündemde kalmaya devam et, yolun açık olsun.


Erhan NADİR
Trabzon Büyükşehir Belediyesi
AK Parti Grup Başkanvekili

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber