banner240
banner237
banner238

Öfkeli Kadın, Evinin Duvarını Delen Komşularını, Kiralık Katile Öldürttü

Rusya'da akıllara durgunluk veren olay bir olay yaşandı. Rusya'nın Stavropol bölgesinde bir kadın, duvarını matkapla deldikleri için tartıştığı komşularını kiralık katile öldürttü.

KADIN, EVİNİN DUVARINI DELEN KOMŞULARINI KİRALIK KATİLE ÖLDÜRTTÜ

Stovropol bölgesinde bulunan Budyonnovsk şehrinde yaşanan olayda, bir kadın, duvarını matkapla deldikleri için komşularıyla tartıştı. Komşularına öfkelenen kadın, kiralık katil tuttu. Kiralık katil de karı-kocayı takibe başladı. Şahıs, evlerinden çıktıktan sonra araçlarına binen çifti kurşun yağmuruna tutarak öldürdü.

AZMETTİRİCİ KADIN, KİRALIK KATİLE PARA VERİRKEN GÖRÜNTÜLENDİ

Çiftin bir süre önce komşularıyla tartıştığını öğrenen polis 53 yaşındaki kadını takibe aldı. Sıkı takip sonucunda kadının bir kiralık katil ile buluşacağını tespit eden polis her yere kamera yerleştirdi. Kiralık katil ile buluşan kadın ona 100 bin ruble para teslim ederken görüntülendi. Polisin operasyonu sonucunda hem kiralık katil hem de azmettirici olan 53 yaşındaki kadın gözaltına alındı ve taraflar ayrı ayrı suçlarını itiraf etti. Kadın cinayete azmettirmekten, kiralık katil ise cinayetten dolayı yargılanacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber