ÖĞ-DER'DEN KONFERANS
Şuurlu Öğretmenler Derneği (ÖĞ-DER) Trabzon şubesi başkanı Ali TOPAL eğitimle ilgili birçok çalışma yapmayı planladıklarını dile getirdi.
ÖĞ-DER olarak manevi değerleri olmazsa olmaz kabul ediyor hayata, okula, öğrencilere, velilere kısaca eğitimle ilgili her bir unsura maneviyat penceresinden bakmaya gayret ediyoruz. Bu amaçla sevgili peygamberimizden her konuda olduğu gibi eğitim konusunda da öğreneceğimiz çok şeyin olduğuna inanıyoruz. 
ÖĞ-DER Şube başkanı Ali TOPAL, 28 Kasım salı günü Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenlenen eğitimci yazar İsmail Hakkı Akkiraz’ın konuşmacı olarak katılacağı “Bir Eğitimci Olarak Hz. Peygamber” konulu konferansa tüm başta eğitimciler olmak üzere tüm Trabzon halkını davet etti. 
TOPAL konferansla ilgili şunları söyledi:
“Hz. Peygamber’in evrensel mesajlarını bu çağın insanına en güzel şekilde ulaştırmak her Müslümanın vazifesidir. O (sas) bir peygamber, yönetici, komutan, baba ve aynı zamanda bir eğitimciydi. 
Hz. Muhammed’in “Ben bir muallim olarak gönderildim.” Sözünü çok iyi anlamamız gerekir. Sevgili peygamberimizin insanları nasıl ve hangi metotlarla eğittiğini, 23 yılda İslam medeniyetinin temellerini hangi çalışmalarla attığını gerçek anlamıyla öğrenirsek 21. Yüzyıl İnsanın problemlerini daha rahat çözebiliriz.
“Bir Eğitimci Olarak Hz. Peygamber” konulu konferansı bu amaçla gerçekleştiriyoruz. 
Eğitimci-Yazar İsmail Hakkı Akkiraz’ın konuşmacı olarak katılacağı 28 kasım Salı günü saat 19.00’da Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezi’nde düzenleyeceğimiz konferansa Tüm Trabzon halkını ve eğitimcileri bu konferansa bekliyoruz.”
ALİ TOPAL 
ÖĞ-DER Şube Başka

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber