Öğretmenim, canım benim canım benim..
24 Kasım Öğretmenler Günü Trabzon’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Sabahleyin okulda başlayan kutlamalar gece boyunca devam etti. Yılın bir gününde hep bir araya gelen öğretmenler, hem gönüllerince eğlendi hem de bol bol stres attı.
Bizleri yetiştiren ve bugünlere gelmemizde büyük rol oynayan, ailelerimizden biri haline gelen, kutsal mesleği icra eden öğretmenlerimiz 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde bir araya geldi. Bazı okullarda sınıf anneleri sınıf öğretmenlerine sürpriz hazırlarken, bazı okullarda geceyi Trabzon’un nezih mekanlarında yılda bir kez de olsa eğlenerek geçirdi.
Başta 100’üncü Yıl İlkokulu olmak üzere, Ali Kemal Aktürk İlkokulu, 24 Şubat Ortaokulu, Doğanköy İlkokulu, Şehit Gürhan Yardım İlkokulu, Hasan Ali Yücel İlkokulu, Erdoğdu 15 Temmuz Anadolu Lisesi, Sihirli Annem Kreşi,Araklı Saffet Çebi Lisesi, Çimenli Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Piri Reis İlkokulu, Ata İlkokulu, Yol-İş Sendikası Ortaokulu,Araklı Anaokulu, Mahmut Celalettin Öktem İmamhatip Lisesi, Çukurçayır Ortaokulu, Açı Koleji ve Çözüm Dersanesi kurucular, müdürler ve öğretmenlerle birlikte yılın stresini attı.
Paşa Tatil Köyü ve Rota Restaurantta bir araya gelen öğretmenler arasından emekliye ayrılan Ali Kemal Aktürk ve 100’üncü Yıl İlkokulu öğretmenlerine okul müdürleri Ayhan Bal ve Saim Topal tarafından birer plaket takdim edildi. Bir yanda Turan Kudun, diğer yanda da Fadıl Yoloğlu ile Nilüfer’in sahne aldığı gecelerde öğretmenler için özel hazırlanan pastalar hep birlikte kesildi

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber