Öğretmenlerimize şükranlarımızı sunuyoruz'
TRABZON, TTSO – Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı M. Şadan Eren ve Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
 
TTSO Meclis Başkanı M. Şadan Eren, “Milletimizin istikbalini emanet ettiğimiz gençlerimizin yetişmesi için emek veren öğretmenlerimize, verdikleri emek ve yarattıkları değerler için bir kez daha şükranlarımızı sunuyorum” dedi.​
 
TTSO Yönetim Kurulu Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise şu ifadeleri kullandı:
 
“Milletin geleceğinin şekillenmesinde büyük rol oynayan öğretmenler, hayatın bütün zorluklarına ve büyük sorumluluklara rağmen, büyük bir özveri ile genç neslin yetişmesinde en kalıcı ve ciddi katkıyı vermeye devam ediyor. Bu çaba ve gayret, geleceğimiz açısından en büyük güvencemizdir. Öğretmenlerimiz her zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün, ‘Öğretmenler yeni nesil sizin eseriniz olacaktır’ sözünü kendilerine hedef edinmelidir. Ülkemizin bugünlere ulaşmasında ve bizlerin yetişmesinde en kıymetli emeği veren öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Öğretmenler Günü vesilesiyle, iş dünyası adına öğretmenlerimize ve eğitim camiamıza şükran ve saygılarımı sunuyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber