Ortahisar’da Koronavirüs Denetimleri Tam Gaz Devam Ediyor

Ortahisar’da Kaymakam Tolga Toğan’ın başkanlığında polis ve jandarma ekipleri hafta sonu sokağa çıkma kısıtlamasında kentin farklı noktalarda denetimler gerçekleştirdi.

Beraberinde İlçe Emniyet Müdürü Halil İbrahim Yoğurt, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Osman Erdoğan ile birlikte Meydan 15 Temmuz Şehitler Parkı, Havaalanı-Pelitli Kavşağı, Yıldızlı- Akyazı Tünel Kavşağında gibi farklı güzergâhlarda yapılan denetleme noktalarını ziyaret eden Kaymakam Tolga Toğan, alınan tedbirlere uyulası konusunda vatandaşları uyararak, vatandaşların rehavette kapılmaması gerektiğini söyledi.

Koronavirüsle mücadele kapsamında denetimleri aralıksız sürdürdüklerini belirten Kaymakam Toğan , "Vatandaşlarımızdan tedbirlere sıkı sıkı uymalarını, ev ziyaretlerinden uzak durmaları, maske, hijyen ve mesafe kurallarına uymalarını ve kısıtlama saatlerinde mecbur olmadıkça sokağa çıkmamalarını istiyoruz. Polis ve jandarma ekiplerimiz denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bizde bu denetimlere zaman zaman iştirak ediyoruz" diye konuştu

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber