Özgüneş’te yılın son satış etkinliği için açılış kurdelesi kesildi

Akçaabat Akçakale’deki şirket merkezinde gerçekleşen 2021 yılının son satış etkinliğinde, bölge esnafı mağazalarının ihtiyacı olan ürünleri uygun fiyat ve ödeme kolaylıkları ile alabileceği gibi aynı zamanda harcadıkça da kazanacaklar. 10 Kasım, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu  Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 83. yıl dönümünde de 09.05’de saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile onu anarak başlayan satış etkinliğinde Özgüneş Yönetim Kurulu Başkanı Halis Güneş, etkinliğin bölge esnaflarına hayırlar getirmesini dileyerek, “2021 yılının son satış etkinliğinde plazamızda bir araya geldik. Etkinliğimiz ülkemize ve ticaretimize hayırlar getirsin inşallah. Ekonomimiz güzel günlere gidecektir. Bu tür etkinlikler ekonomimiz ve ticaretimize güç katacaktır. Etkinliğimiz beş gün sürecek ve iş ortaklarımız uygun fiyatla mağazalarının ürünlerini tedarik edecektir. Fabrikalar bölgeye her zaman destek veriyor. Fabrikalardan aldığımız güçle esnaflarımız ve fabrikalar arasında köprü oluyoruz. Allah bu birlik beraberliğimizi daim eylesin, etkinliğimiz hayırlı olsun” dedi.


İŞ SENDEN KORKACAK
Güneş, “Ticarette gayret etmemiz gerekiyor. Ticareti seviyorum. Gayret ediyorum. Ticarette hiçbir şeyi aceleye getirmeyeceksin. Bedavada olsa düşüneceksin. Bir anda hızlı büyüyen iş bir anda söner. Adım adım basamak basamak gideceksin. Nasıl birinci sınıftan doğrudan beşinci sınıfa geçemiyorsan, ticarette de adım adım ilerleyeceksin. Trafik kuralları gibi kırmızıyı görünce duracaksın, yeşil yandığı zaman devam edeceksin. Ticarette işin hep zor yönlerinden hareket ettim. İş senden korkacak” diye konuştu.


PROJE BAZLI ÇALIŞIYORUZ
Güneş, “Özgüneş ailesi olarak hep farklılık ve yeniliklerin peşindeyim. Proje bazlı çalışıyorum. Plazamızı yaparken, içimde, ‘Senede 4 mevsim 4 satış etkinliği’ düşünmüştüm. Bu etkinlikte maliyetlerimiz sıfıra yakın. Etkinliğimiz verimli geçiyor ve meyvesini veriyor. Fabrikaların desteğini alıyoruz. Bölge iş ortaklarımız da uygun ödeme koşulları ile ürünlerini alıyor. Senede 4 kez ticaretimizin bayramını yapıyoruz. Trabzon ticarette çok güzel bir noktada. Trabzon’a gelip gitmek çok kolay. Bölgemize de buradan hizmet veriyoruz. Ticaret daha güzel oluyor” ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber