-RİZE İL TARIM VE ORMAN MÜDÜRÜ İKİZDEREDE

İKİZDERE-Rize İl Tarım Müdürlüğüne yeni atanan Murat Genç ekibiyle birlikte İkizdere ilçesinde incelemede bulundu, İlçe Tarım Müdürlüğü ve Kaymakam Cafer Kaymakçı’yı makamında ziyaret etti.

İkizdere’de önce İlçe Tarım Müdürlüğünü ziyaret ederek İlçe Tarım Müdürü Murat Kutluk ’tan çalışmaları hakkında bilgi aldı. Tarım ve Orman İl Müdürü Murat Genç daha sonra Kaymakam Cafer Kaymakçı’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette ilçenin Tarım ve Hayvancılık konuları, sorunları ve çözüm önerileri konuşuldu. İl Müdürü Murat Genç Kaymakam Cafer Kaymakçı ’ya İlçe Tarım Müdürlüğü ekibinin çalışmalarında gösterdiği yakın ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür etti. Kaymakam Cafer Kaymakçı’da yaptığı kısa konuşmada ’ilçemizdeki tarım ve hayvancılığın gelişmesinde her zaman yardımcı olacağız. Bölgemizde yaylacılık çok yaygın, Hayvancılık yapılacak alanlarımız var ama hayvan yok. Hayvancılığın gelişmesi için Tarım Müdürlüğü olarak sizin de desteğinize ihtiyacımız var’ dedi.

Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Murat Genç ile birlikte Arazi Toplulaştırma ve Tarımsal Altyapı Şube Müdürü Murat Dinç ve Çayır Mera ve Yem Bitkileri Şube Müdürü Yakup Turgut İkizdere ziyaretinde birlikte oldu.

İSMET KÖSOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber