Saadet Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı Ramis Sunguroğlu’dan cevap geldi.

AK Parti Arsin Belediye Başkan Adayı Muhammet Sait Gürsoy, geçtiğimiz günlerde Trabzon’da yayın yapan yerel bir gazetede Ramis Sunguroğlu’na yönelik eleştirilerle, Sunguroğlu’dan cevap geldi. 

Biz Arsin’de bu zamana kadar ve bundan sonra sevgi ve saygı içerisinde insanları birleştirici, hoşgörü içerisinde gönüllere dokunan, çamur siyaseti yerine dürüst bir siyaseti ve yönetimi benimsemişken AK Parti adayının seçim kayıp etme kaygısıyla bizlere karşı 10 yıllık belediye başkanlığım dönemimde, neleri yaptığımı sormuş. Kendileri de çok iyi bilmektedirler ki, o zamanın şartları ve imkanları içerisinde belediye bütçemizden; kanalizasyon, su, altyapı, imar yollarının açılması, makine parkı bir çok yatırım bizim dönemimizde gerçekleşmiştir. Bunun yanında köylü kentli ayrımı yapmadan, bütün vatandaşlarımızın dertlenmiş, her sorunlarıyla yakından ilgilenmiş Arsin’imizde onlara kucak açarak iş arayan gençlerimize çare olmuşuzdur. Bundan sonra da aynı gaye ile Arsin’imizi birlik ve beraberlik içerisinde yönetmeye talibiz. Bizim gerçekleştireceğimiz projeleri hayal bile edemeyenler olabilir. 

Bizler Saadet Partisi adayı olarak, bugüne kadar Arsin’imize hizmet edenlere ve yapılan yatırımlara teşekkür eden, yanlışları doğrusuyla düzeltmek, eksikleri tamamlamak ve yaşanabilir bir Arsin’i inşa etmek için geliyoruz. AK Parti adayı Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nde etkin görevlerde bulunmasına rağmen, hangi projeye öncülük etmiş, hangi hizmeti Arsin’e kazandırmış, hangi yanlışa dur demiş, iş arayanlara hangi imkanları sunmuş, derdi olanlara ne çare olmuş, çıksın kamuoyuna bunları açıklasın. Benim 10 yıllık belediye başkanlık görevimde yüzleşemeyecek olduğum hiçbir olumsuzluk yoktur. Bu anlayışlar çerçevesinde bundan sonrada aynı gaye ile Arsin’imizi birlik ve beraberlik içerisinde köylü-kentli, yerli-yabancı ayrımı yapmadan tüm vatandaşlarımızı kucaklamaya, gönüllere dokunmaya geliyoruz. Sonuç olarak bu seçimler yerel bir seçimdir. Adaylar arasında yapılmaktadır. Vatandaşlarımız da bir hakem olarak en iyi değerlendirmeyi yaparak, bizleri destekleyeceklerine inancım sonsuzdur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber