banner240
banner237
banner238

Saadet Partisi'nden Erbakan sergisi

Saadet Partisi Trabzon İl Kadın Kolları yöneticileri, Meydan Parkı’nda Türk siyasi tarihine damga vuran Necmettin Erbakan’ın ölüm yıl dönüm nedeniyle stant kurdu. Stantın hemen yanına fotoğraf sergisi açıldı. Sergide Necmettin Erbakan’ın ölümsüzleştiği fotoğraflar yer aldı. Fotoğrafların üzerinde SP eski Liderinin Türk siyasi tarihine damga vuran sözleri de yer aldı.

Stantta Saadet Partisi Trabzon Büyükşehir belediye Başkan adayı Hasan Saka ve Saadet Partisi Ortahisar Belediye başkan adayı Ensar Bozali’nin broşürleri dağıtılırken broşür alanlara hediyelik hurma sunuldu. Üzerinde Necmettin Erbakan’ın sözleri yer alan hediyelik lokumları yanında ise ev yapımı kek de ikram edildi.

SP Trabzon il Kadın Kolları Başkanı Merve Yakuphan, konuyla ilgili şunları söyledi;

“Saadet Partisi il kadın kolları olarak 31 mart yerel secimleri çalışmalarımızı başlatmış bulunmaktayız. Amacımız partimizin ilkelerini ve belediye başkan adaylarımızı halkımıza gerçek manada tanıtabilmektir. Seçim arefesinde davamızın lideri Prof.Dr Necmettin Erbakan Hocamızın sene-i devriyesine tevafuk etmesi çalışmalarımıza ayrı bir deger kazandırmaktadır. Sene-i devriyesi dolayısıyla kıymetli hocamızın resim sergisini meclis konuşmalarını ve ikramlarımızı halkımızla paylaştık.Halkımızın büyük ilgi ve teveccühüne sizler aracılığı ile teşekkür minnetlerimizi iletmek isteriz. Ülkemize büyük hizmetleri olan büyük dava adamı ve 54. hükümetin Başbakanı olan Necmettin Erbakan Hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Stantlarda ve fotoğraflarda Necmettin Erbakan’ın şu öne çıkan sözleri vardı;

“Hayat iman ve cihattır. İman varsa imkanda vardır.”

“Bir çiçekle bahar olmaz. Ama! Her bahar bir çiçekle başlar.”

“Allah’ına kul olmayan davasına er olamaz”

“Milli Görüş; Bu milletin inancıdır, tarihidir, kimliğidir, ruh köküdür.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber