Sağıroğlu: 'Arkamda sözde değil, özde kurucular var'

YAPTIĞIMIZ HİZMETLER ORTADADIR

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, AK Parti’nin kurucu teşkilat mensupları ile akşam yemeğinde bir araya geldi. Toplantıya AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar, İlçe Başkanı Avni Adanur, belediye meclis üyesi adayları ve teşkilat mensupları katıldı. Toplantıda konuşan belediye başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, teşkilat mensuplarına desteklerinden ötürü teşekkür ederek, “Sizler, partimizin kurucu mensuplarısınız. Ben sizlerin arasını sonradan katıldım. Benim partimize geçişim sırasında çatlak sesler oluştu. Burayı kendi işletmesi gibi gören kişiler beni kabullenemedi. Biz bu seslere aldırış etmeden işimize baktık, vatandaşımıza hizmet ettik. Gelinen noktada ise Cumhurbaşkanımız, genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teveccühleri, aziz milletimizin büyük destekleri ile birlikte aday oldum ve rekor sayılabilecek bir oy oranı ile birlikte seçimi hep birlikte kazandık. İktidarımız ile birlikte geçtiğimiz dönemde Yomra’mıza kazandırdığımız özel sektör ve devlet yatırımları ortadadır” dedi. 

Sağıroğlu: “Arkamda sözde değil, özde kurucular var” 

Sağıroğlu: “Arkamda sözde değil, özde kurucular var” 
 
SİZLER DAVAMIZA HER ZAMAN SAHİP ÇIKTINIZ 

Aday adaylığı sürecine değinerek konuşmasına devam eden başkan adayı Sağıroğlu, “Yeni dönem içinde partimizden sekiz aday adayı arkadaşımız belediye başkanlığı için başvuru yaptı. Geçtiğimiz dönemde de beni kabullenmeyenler yine çatlak sesler oluşturarak, yaygaralar kopardı. ‘Aday olmasına imkan yok’ gibi söylemlerle milletimizi kandırmaya çalıştılar. Ancak bunda yine başarılı olamadılar. Yapılan anketler ve saha araştırmaları sonrasında yine genel merkezimiz beni aday gösterdi. Bizim partimizde demokrasi var. Biz buradan çıkacak olan her türlü karara saygı göstermeliyiz. Eğer bu partiye bu davaya gönül vermişsek, genel başkanımızın işaret ettiği kişiyi sahiplenmeliyiz. Ona destek vermeliyiz. Sağ olun var olun. Sizler onlar gibi olmadan davanıza hep birlikte destek verdiniz” diye konuştu. 

Sağıroğlu: “Arkamda sözde değil, özde kurucular var” 

Sağıroğlu: “Arkamda sözde değil, özde kurucular var” 

MİLLETİMİZİ KANDIRMAYA ÇALIŞIYORLAR 

Sağıroğlu konuşmasına şöyle devam etti; “Sözde kurucular yine meydanlara çıkmış, İYİ Parti saflarında el ele geziyor. HDP ile ortaklık yapan İYİ Parti adayı ve bizim trenden inen sözde kurucular sokaklarda aziz milletimizi söz salvolarıyla kandırmaya çalışıyor. Yok ben partiler üstüyüm, ortak adayım, yok kazanıp ak partiye geçeceğiz gibi. Ne dedi sayın Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ‘Bu trenden inenler bu trene bir daha binemez’ bu karar kesin ve nettir. Kimse bu boş sözlere inanmasın.  AK Parti’nin adayı benim. Arkamda da sözde değil özde kurucular var. Bu partiye gerçek anlamda gönül vermiş insanlar var. Kişisel menfaatler uğruna beni ve ekip arkadaşlarımı terk edip gidenler değil. Biz bir bütünüz. Sizlerin gayretleri, aziz milletimizin destekleri ile birlikte 31 Mart’ta yine sandıktan zaferle çıkacağız. Durmak yok yola devam.”

Sağıroğlu: “Arkamda sözde değil, özde kurucular var” 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber