banner240
banner237
banner238

Sağıroğlu: “Hayal gücü değil iktidar gücü lazım”

AK Parti Yomra Belediye Başkan adayı İbrahim Sağıroğlu, İYİ Parti adayı Mustafa Bıyık’ın iddialarına cevap verdi. Başkan Sağıroğlu açıklamasında, “Makama sahip olmak için parti değiştirdiğimi iddia edenler yanılıyor. Benim bir korkum olsaydı en güçlü olduklarında karşılarına çıkmaz, bırakıp kaçardım. Başarımı hazmedemeyenler, ayda bir kulvar değiştirip farklı mercilerden karşıma çıkıyor. Ucuz siyaseti bırakın. Milliyetçi ayaklarla kimseyi kandıramazsınız. Yomra’mızın hayal gücüne değil, iktidar gücüne ihtiyacı var” dedi.

BENİM KOLTUK SEVDAM HİÇ OLMADI 

Benim tek derdim Yomra’dır diyen Sağıroğlu, “Beni tanıyanlar gayet iyi bilir, makam sevdalığımın olmadığını. Beni tanımıyorlarsa da sorsun öğrensinler. Benim makamla, koltukla işim olmaz. Benim tek derdim Yomra’dır. Ben Yomra’ma hizmet için partimi değiştirdim. İktidar desteği ile birlikte Yomra’mıza neler kazandırabiliriz diye AK Parti’ye geçtim. Yomra’mızın geleceği için doğru zamanda doğru bir hamle yaptığımı düşünüyorum. Bu hamlemde meyve vermeye başladı. Kısa süre içerisinde de yatırımları ilçemize kazandırdık” şeklinde konuştu.


 
BİZ BU GÖNÜLLERE MAZHAR OLDUK 
Milletimizin sevgisi ve desteği ile birlikte bütün engelleri tek tek aştık diyen Sağıroğlu, “Yaptığımız hizmetler ortada. Görmek isteyen gayet iyi görüyor. Görmeyene diyecek tek sözüm Allah yukarıda. Biz yaptıklarımızla milletimizin dualarıyla bugünlere geldik. Biz milletimize gönlümüzü, evimizi, soframızı açtık. Onlar bu samimi duyguları bilmez, hissedemezler. Bu aziz milletin gönlünde taht kurmak öyle kolay iş değildir. Biz bu gönüllere mazhar olduk” diye konuştu.

HDP İLE YAPACAĞINIZ PROJELERİ AÇIKLAYIN

Mega projelerin hazır olduğunu vurgulayan Sağıroğlu açıklamasına şöyle devam etti: “Arkadaşlarımız siyasette yeni olduğu için muhalefetten belediye başkanlığının ne olduğunu bilmezler, tahmin bile edemezler. Yomra’nın muhalefetle kaybedecek zamanı yok. Vatandaşımızda her şeyin farkında. Benim projelerim hazır. Çok yakında tek tek açıklayacağız. Siz Yomra’mıza HDP ile İYİ Parti ortaklığında yapacağınız projelerinizi açıklayın.”
 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber