banner240
banner237
banner238

Sağıroğlu: “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz”

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu, “Yomra iktidar nimetlerinden yararlanmaya devam ediyor. TOKİ ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz proje kapsamında 511 dairemiz satışa çıkarıldı” dedi. 

Sağıroğlu: “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz”

İKİ YILDA YOMRAMIZA KAZANDIRDIK 

AK Parti Yomra Belediye Başkan Adayı İbrahim Sağıroğlu seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Başkan Adayı Sağıroğlu bugünde Sancak ve Kaşüstü Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, yeni dönemde hayata geçirecekleri projeleri anlatarak destek istedi. İktidar desteği ile hem devlet hem de özel sektör yatırımlarını Yomra’ya kazandırdıklarını belirten Sağıroğlu, “İlçemize kazandırdığımız bölge adliyemiz ve 112 Acil çağrı merkezimizin yanı sıra, özellikle eski oymalı caddemizde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz projede, iki yıl gibi kısa bir sürede yıkımları gerçekleştirerek 511 konutluk projemizi Yomra’mıza kazandırdık. Dün itibari ile toplu konut idaremiz tarafından duyurusu yapılarak daireler satışa çıkarıldı. Biz bu hizmetleri nasıl yaptık. İktidar gücüyle yaptık. Yeni dönemde de hayata geçireceğimiz projelerimiz içinde yeniden iktidar desteğine ihtiyacımız var. Destek vatandaşımdan hizmet bizden” dedi. 

Sağıroğlu: “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz”

FARKLI SEÇENEKLERDE ÖDEME KOLAYLIĞI 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından yapılacak satışlar ile ilgili olarak detaylı bilgi veren Sağıroğlu şöyle devam etti; “2+1 nitelikli 212 ve 3+1 nitelikli 151 adet konutlar için şehit ailelerimiz, harp ve vazife malullerimiz ile dul ve yetimlerimiz için 15-19 Nisan, en az yüzde 40 engelli vatandaşlarımız 08-12 Nisan, emekli vatandaşlarımız 25 Mart-5 Nisan ve diğer alıcı adayların ise başvuru işlemleri 11-22 Mart tarihleri arasında Halk Bankası Trabzon Şubesine yapabilecekler. Konut sahibi olmak isteyen vatandaşlarımız 2+1 konutlar için 500 TL ve 3+1 konutlar için de 1000 TL başvuru bedelini, başvuru işleminin yapılacağı Halk Bankası Trabzon Şubesi’ne yatırması gerekiyor. Ayrıca, 2+1 konutlar için yüzde 12 peşinat bedeli için 180 ay vade, yüzde 20 peşinat bedeli için 240 ay vade şartı getirilirken 3+1 nitelikli konutlar için yüzde 10 peşinat bedeli için 120 ay vade ve yüzde 20 peşinat bedeli için 180 ay vade imkanı da vatandaşlarımıza sağlanacak.”

Sağıroğlu: “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz”

Sağıroğlu: “Tarlada izi olmayanın harmanda yüzü olmaz”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber