banner240
banner237
banner238

Şehitlerimiz anıldı

TTSO - 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında Trabzon Valiliği’nde ve Trabzon Şehitliği’nde törenler düzenlendi.

Törenlere Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile sivil ve askeri protokol üyeleri katıldı.

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, Meclis Başkanvekili Halil İbrahim Nalbant ve yönetim kurulu üyelerinin de yer aldığı törenlerde, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından Atatürk anıtına çelenk koyuldu. Trabzon Şehitliği’ndeki törende ise şehitlerimiz anısına Kuran-ı Kerim okundu ve saygı atışı yapıldı. Törenin son bölümünde şehit mezarlarına karanfil bırakıldı.

HACISALİHOĞLU: HATIRALARI ÖNÜNDE SAYGIYLA EĞİLİYORUZ

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi'nin 104. Yıldönümü nedeniyle yayınladığı mesajda, Çanakkale destanının tüm dünyaya Türk milletinin bağımsızlığı ve vatan sevgisi üzerine verdiği en güzel mesaj olduğunu kaydetti. Hacısalihoğlu, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Çanakkale Savaşları, bizim en ağır şartlar altında dahi asla yenilgiyi kabul etmeyeceğimizin, bağımsızlık dışında bir alternatifimizin olmadığının dünyaya ilanıdır. Bu şanlı destanın 104. yıldönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi, cephede ve cephe gerisinde fedakârca canlarını ortaya koyan 7’den 70’e tüm milletimizi

bir kez daha minnet ve şükranla anıyoruz. Bu cennet toprakları sonsuza kadar bu aziz milletin vatanı yapanların aziz hatıraları önünde bir kez daha saygıyla eğiliyoruz. Bu vatanı bizlere armağan edenlerin torunları olarak görevimiz, ülkemizi daha güzel günlere taşımak, dünyanın en çağdaş ve gelişmiş ülkelerinden biri yapmaktır.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber