ŞILBIR TONYA'DA RAKİPLERİNE SESLENDİ!

DEMOKRAT PARTİ TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI TONYA’DA

‘’DEMOKRAT TONYA’DA GÜÇLENİYOR!’’

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır, Demokrat Parti Genel İdare Kurul Üyesi Ali Akar, Demokrat Parti Tonya İlçe Başkanı ve partililer eşliğinde Tonya ilçesini ziyaret ettiler.

Tonya’da seçim çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Şılbır ve ekibi büyük bir ilgiyle karşılandılar.

Demokrat Parti’nin Tonya’da daha da çok güçlendiğini gözlemlediğini vurgulayan Başkan Adayı Şılbır, ‘’Türkiye’de ve Trabzon’da yaşanan değişimi Tonya halkıda farkında, milletimize yapılan eziyete Tonya’da dur diyor ve oyunu bizden yana kullanıyor.’’ Dedi.

İSMİNİ DÜNYAYA DUYURMUŞ OLAN TONYA’NIN HAKKINI YEDİLER!

Demokrat Parti Tonya İlçe binasında vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Adayı Ercan Şılbır, ‘’Tonya tereyağı ile, sütü ile, ekmeği ile, emekleri ile ismini dünyaya duyurmuş bir ilçedir, Trabzon denilince akla gelen ilk ilçedir. Ama mevcut hükümet ve Trabzon’un yerel yönetimi maalesef Tonya’nın hakkını yiyerek bu ilçeyi körelttiler, ekonomik krize kurban ettiler.’’ Dedi.

İlçede ki fabrikaların kapanmasından şikayet eden Tonya halkı Şılbır’a dert yandı.

Vatandaşlar, ‘’Tonya’da ki ekmek kapımız olan fabrikalarımızı borç batağına sokup kapattılar. Yiye yiye bitiremeyiz dediler, bitirdiler. Şimdi bizler ekmek peşindeyiz, gençlerimiz kahvehane köşelerinde oyalanıyor ve Tonya’yı bitiriyorlar. Bu düzene dur demek için, satan değil yapan parti Demokrat Parti’nin arkasındayız!’’ dediler.

TRABZON’UN SORUNLARI YERİNDE DURUYOR!

Tonya’da çay ocağında halka hitap eden Başkan Adayı Şılbır, ‘’Tarım alanında, turizm alanında, hayvancılık alanında, imalat ve sanayi alanında çok büyük sorunlar yaşanıyor. Bu bağlamda şunu söylemek istiyorum; yeniden aday olanlar biz çoğunluğuz diyorlar, ben kendilerine 10 yıldır az mıydınız diyorum. Trabzon’un büyük sorunları hala yerinde duruyor, fabrikaları ya kapanma derecesine getirilmiş, ya satılmış, ya kapanmış! Trabzon’u 10 yıldır 61 proje ile oyaladınız bir 5 yıl daha mı oyalayacaksınız? Trabzon’un yılları heba edildi. Trabzon’un sorunlarını biz halkla iç içe bir Belediyecilik anlayışı ile çözeceğiz. Her ay bir ilçede toplantımız olacak, meclis üyesi adaylarımızla, vatandaşlarımızla bir araya geleceğiz, sorunlarını onlardan dinleyip çözümlerini birlikte istişare edeceğiz. Koltukta oturarak, yukarıdan gelerek bu şehre kimse Belediye Başkanlığı yapamaz! Trabzon’un kaybedecek bir 5 yılı daha yok! Türkiye’ye örnek olacak bir Belediyecilik anlayışı ile geliyoruz!’’ dedi.

ZORLUOĞLU’NU, AKSOY’U, SAKA’YI ve DİĞER ADAYLARI DAVET EDİYORUM!

Demokrat Parti Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ercan Şılbır Tonya’da yaptığı konuşmada rakiplerine çağrıda bulundu.

Şılbır konuşmasında, ‘’Ak Parti Büyükşehir Başkan Adayı Sayın Murat Zorluoğlu’nu, İyi Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Atakan Aksoy’u, Saadet Partisi Büyükşehir Başkan Adayı Hasan Saka’yı ve diğer Büyükşehir Belediye Başkan Adaylarını kendilerinin seçtikleri bir televizyonda halkın önüne canlı yayında konuşmaya davet ediyorum. Buyurun gelin, projelerimizi birbirimizle istişare edelim. Trabzon için ne uygun, ne uygun değil birlikte tartışalım. Olmazları halkımıza birlikte gösterelim, birbirimizi öyle eleştirelim! Sayın Zorluoğlu’ndan, Sayın Aksoy’dan ve Sayın Saka’dan bu çağırıma yanıt bekliyorum!’’ dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber