banner240
banner237
banner238

Slovenya Büyükelçisi Mr. Primož Šeligo Trabzon Arsin OSB’de

Slovenya'nın Ankara Büyükelçisi Mr. Primož Šeligo, Büyükelçilik Ekonomi Danışmanı Bengü Yüksel, Slovenya Trabzon Fahri Konsolosu Ahmet Erdoğdu ve beraberindeki heyet Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kuruluna ziyarette bulundular.

Trabzon Arsin Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü'nde gerçekleşen ziyarette heyeti, Trabzon Arsin Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi, Yönetim Kurulu Üyeleri Köksal Yavuz, Ali Baştürk, Küçükarslanlar Bakır Çinko San. ve Tic. A.Ş. firma yetkilisi Mustafa Küçükarslan, Yazıcılar Mobilya Malzemeleri San. Tic. Ltd. Şti. firma yetkilisi Mustafa Yazıcı ve Bölge Müdürü Hakkı Yazıcı karşıladı.

Büyükelçi Seligo, Türkiye'nin çeşitli bölgeleriyle Slovenya arasındaki ikili ilişkileri geliştirmeyi amaçladıklarını ve bu nedenle Trabzon'a geldiklerini belirterek, Trabzon’da olmaktan ve kendilerine gösterilen ilgiden büyük bir memnuniyet duyduklarını aktardı.

Toplantıda söz alan Trabzon Arsin Organize Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı Erkut Çelebi ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, organize sanayi bölgesinde yer alan işletmeler ve üretilen ürünler hakkında detaylı bilgiler aktardı. Çelebi “Trabzon Arsin OSB sanayicileri olarak ortaklaşa yapılacak çalışmalar ile iki ülke arasındaki iş birliklerine açık olduklarını belirtti.”

Toplantı plaket taktimi ve karşılıklı iyi niyet temennileriyle son buldu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber