banner240
banner237
banner238

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Araklı’daki selde görev şehidi olan Baki Turan son yolculuğuna uğurlandı

20.06.2019, TRABZON, TESOB – Trabzon’un Araklı ilçesinde meydana gelen sel felaketinde hayatını kaybeden Trabzon Büyükşehir Belediyesi çalışanı Baki Turan, son yolculuğuna uğurlandı.

Yomra ilçesi Yokuşlu Mahallesi camisindeki cenaze namazına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Yomra Kaymakamı Hasan Balcı, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) Başkanı Metin Kara, yönetim kurulu üyeleri ve esnaf odası başkanları ile vatandaşlar katıldı.

Görev şehidi Baki Turan’ın ağabeyi Yomra Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkan vekili Hasan Turan ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileten Başkan Kara, “Üzüntümüz çok büyük. Araklı’daki sel felaketinde hayatını kaybeden tüm vatandaşlarımıza tekrar Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı diliyorum. Kayıp vatandaşlarımızı arama çalışmaları sürüyor. ‘Allah’tan ümit kesilmez’ düsturuyla umutlu bekleyişimiz sürüyor” dedi.

Merhum Baki Turan, Yokuşlu Camisinde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra aynı köydeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber