SUNGUROĞLU SOSYAL MEDYAYA SESSİZ KALMIYOR

Saadet Partisi Arsin Belediye Başkan Adayı Ramis Sunguroğlu sosyal medya yayınlanan çağrıya kulak verdi. Seçim sürecinde sosyal medyayı en aktif ve etkin kullanan başkan adayı olan Sunguroğlu, vatandaşın yaşadığı sorunlara cevapsız kalmayarak, birlik ve beraberlik vurgusunu en güzel şekilde hissettiriyor. 
Trabzon’un en önemli turizm potansiyeline sahip olan ancak hiçbir şekilde ek uzatılmayan, kimsesiz bırakılan Arsin At Çiftliği,  yaşadığı sorunları her ne kadar dile getirse de hiçbir yetkili sesine kulak vermiyor. Geçtiğimiz günlerde çiftlikteki atları, at taşıma aracıyla nakil ederken yol bozukluğu nedeniyle atlar arabanın içinde düşerek zarar gördü. Bunun üzerine sosyal medya paylaşım sitelerinden Facebook üzerinden üzüntü ve şikayetini dile getiren tesis çalışanlarından Ramazan Yiğit, şu ifadeleri kullandı: 

HİZMET EDİYORUM, ZARAR GÖRÜYORUM!

“Merhaba güzel kardeşlerim abilerim ablalarım kusura bakmayın zamanınızı alıyorum özür diliyorum Geçtiğimiz günlerde atlarımı at taşıma aracıyla nakil ederken yol bozukluğu nedeniyle atlar arabanın içinde düştü ve zarar gördüler bizim Karadeniz’in yolların dik ve virajlıdır sürüş nedeni atlara zarar verdin derseniz öyle değil Gelin yolun halini siz görün onlar benim kardeşlerim dostlarım...atçılık camiasında beni tanırsınız ata zarar verecek en ufak bir şey yapmam... Ben ilçeme ilime bölgeme hizmet eden bir insanım atçılığı yaygınlaştırmak için elimden geleni yapıyorum 23 yaşındayım ben diyorsunuz ya gençlerin önünü açacağız diye hani ??? 70 öğrencim var Ata sporumuz olan biniciliği öğretiyorum ve geliştiriyorum Ayda ortama 1000 kişi çıkıyor çiftliğe benim gözlerim yeşil olduğu için gelmiyor bu insanlar yaptığım projeleri hepiniz biliyorsunuz 10 yıldır yapılmayan çiftlik yolu için sizce ne yapmalıyım ??? Doluyum anlatabiliyor muyum?”

SORUNLARI ÇÖZMEK İÇİN GELİYORUM

Başkan Adayı Sunguroğlu, Yiğit’in paylaşımı üzerine sessiz kalmadı. Yiğit’e cevap veren Sunguroğlu ise şu ifadeleri kullandı: “Ramazan Yiğit yeğenim; Arsin için, siz gençler için, sorunları çözmek için geliyoruz. İlçemiz için hatta Trabzon için önemli bir turizm potansiyeline sahip olan tesisinizin, sahipsiz bırakılmasına artık dur diyeceğiz. Karadeniz için cazibe merkezi olması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Yaşanan kaza için de geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber