Trabzon'da Millet İttifakı Milletvekili Örs'e yapılan saldırıyı protesto etti

 Açıklama yapan İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Şahintürk, AKP’ye çağrıda bulunarak, “Bu barbarca hareketi sergileyen Zafer Işık’ı gerekli şekilde cezalandırmalarını bekliyoruz” dedi.
Trabzon’da Millet İttifakı, Atatürk Alanı’nda toplanarak, İYİ Parti Trabzon Milletvekili Hüseyin Örs’ün Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde uğradığı fiziksel saldırıyı protesto etti. İYİ Parti, CHP, Demokrat Parti, Saadet Partisi ve Gelecek Parti’sinin teşkilatları protesto toplantısına yoğun katılım gösterdi. Burada bir basın açıklama yapıldı.
HER FIRSATTA ŞİDDETE BAŞVURAN AKP ZİHNİYETİNİ KINIYORUZ

Açıklama metnini okuyan İYİ Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Alparslan Şahintürk, “Sarayın vekili izahı mümkün olmayan çirkin bir harekette bulunarak Trabzon Milletvekilimiz Hüseyin Örs’e yumruk atmış ve ciddi şekilde yaralanmasına neden olmuştur. Aldığı darbe sonucu kalp ritmi bozukluğu yaşayan sayın vekilimiz ölümden dönmüştür. Hüseyin Örs’e geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, her fırsatta şiddete başvuran AK Parti zihniyetini kınıyoruz” dedi.
ZAFER IŞIK’I GEREKLİ ŞEKİLDE CEZALANDIRMALARI ÇAĞIRISINDA BULUNUYORUZ

AKP kadrolarına çağrıda bulunan Şahintürk, “Toplumsal huzuru bitirme noktasında getiren insanların ekonomik krizle boğuşmasına neden olan ve bu doğrultuda toplumumuzu ayrıştıran, bu zihniyetin, hata üzerine hata yapmasını kabul etmiyoruz. Vekilimize attığı yumruk neticesinde, neredeyse ölmesine sebep vermek üzere olan ve “Böyle şeyler olabilir, özür dilemeyeceğim” diyen Zafer Işık’ı da insanlığa davet ediyoruz. AK Parti kadrolarına da bu barbarca hareketi sergileyen Zafer Işık’ı gerekli şekilde cezalandırmaları çağrısında bulunuyoruz. İktidarını kaybetmek korkusuyla fiziksel şiddete başvuran bu zihniyet, bu inandığımız dava uğruna verdiğimiz mücadeleden bizi vazgeçiremeyecektir” açıklamalarında bulundu.

VEKİLİMİZİN YANINDAYIZ

Şahintürk, “TBMM’de yaşanan durumun kabul edilebilir olmadığı “Trabzon hemşerilerimiz başta olmak üzere samimi yaklaşımlarıyla vatandaşlarımızın gönlünde taht kuran ve her zaman milletimizin kürsüsünün hakkını veren vekilimizin yaşadıkları karşısında sesiz kalamayız. İYİ Parti kadroları olarak bu barbarlığın ve şiddetin karşısında vekilimizin ise yanındayız” diye konuştu.


 

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber