banner240
banner237
banner238

Trabzon Ticaret Borsası Avrasya Üniversitesi işbirliği…

Avrasya Üniversitesi ile Trabzon Ticaret Borsası sosyal ve ekonomik konularda işbirliği yaparak, ortak projeler uygulayacaklar.

Trabzon Ticaret Borsası Meclis Başkanı Sebahattin Arslantürk, Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’ı makamında ziyaret ederek görüş alış verişinde bulundu.

Arslantürk, borsa olarak başta fındık olmak üzere öncelikle iştigal alanına girenler olmak üzere Trabzon’la ilgili konularda yaptıkları çalışmaları, akademik ortama da taşımak istediklerini belirterek, “Avrasya Üniversitesi ile bu ve benzeri konularda işbirliği yapmak istiyoruz. Özellikle fındık gibi uluslararası bir ürünle ilgili üretimden tüketim aşamasına kadar yaptığımız çalışmaların da bilimsel bir temele oturması düşüncesindeyiz. Bunun için Avrasya Üniversitesi’nin kapısını çaldık” dedi.

Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız’da, üniversite olarak eğitimde teori ile pratiği birleştirerek hem daha donanımlı mezunlar vermeyi, hem de yörenin sosyo-ekonomik değerlerine hizmet etmeyi amaçladıklarını ifade ederek, borsa ile işbirliği protokolü imzalayarak ortak hareket edeceklerini bildirdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber