Trabzon Ticaret Gazetesi 27 yaşında

Kuruluşu 1884 yılına dayanan ve ülkemizin en eski odalarından biri olan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın yayın organı olan Ticaret Gazetesi 27 yaşına girdi.

Anadolu’da ilkleri başaran bir kent olan Trabzon, basın ve yayın sektöründeki güçlü birikimiyle de bu alanda ülkemizin önemli merkezlerinden biridir. Tarihinde belirli zamanlarda çok başarılı basın ve yayın örnekleri sunan TTSO, yakın tarihinde yayınladığı Trabzon Ticaret Gazetesi ile ülkemizde örnek bir kurum olmuştur. Çeşitli dönemlerde çıkarılan Trabzon Ticaret Gazetesi, son dönemde 1992 yılında başladığı yayın hayatını aralıksız olarak 27’inci yılına taşımayı başarmıştır. Trabzon Ticaret Gazetesi, çeyrek asrı aşan bu süreçte oda üyelerine ücretsiz olarak ayda bir ulaştırılmıştır.

Anadolu’da kesintisiz yayın hayatını sürdürebilen ender kurumsal yayın olma başarısı gösteren Trabzon Ticaret Gazetesi, tabloid boyda 20 sayfa ve tamamı renkli olmak üzere hazırlanmaktadır. Aylık baskı adedi 7.500 olan gazete Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın son 27 yılının da hafızasını oluşturmaktadır.

Trabzon Ticaret Gazetesi, bu süreçte bölgesel ekonomik çıkarların savunulmasında ve yatırımların bölgeye kazandırılmasında iş dünyasının sesini duyuran önemli bir platform olmuştur.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber