Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nun 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Mesajı

​Askeri yetenekleri ve devlet adamlığı vasıfları ile çağının en önemli liderlerinden olan Gazi Mustafa Kemal Atatürk; tarihe, insanlığa ve mazlum milletlere örnek olmuş bir önderdir. Büyük bir azim, cesaret ve kararlılıkla elde ettiği zaferler ile milletinin refah ve mutluluğu için çalışan Atatürk, hayatını ülkesine ve ideallerine adamış, insanlık tarihine damga vurmuş müstesna bir şahsiyettir. O’nu tarihe iz bırakan bir komutan ve lider yapan en büyük özelliği ise milletine duyduğu sonsuz güven ve inancıdır.

 ​Atatürk’ü anmak demek onun güçlüklerle kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için her zaman bilinçli olmak, içerde ve dışarıda ülkemizin bağımsızlığını tehdit eden tüm unsurlara fırsat vermemek demektir.

​Milletçe, Türkiye Cumhuriyeti’ni  dünyanın güçlü bir devleti olarak O'nun işaret ettiği muasır medeniyet seviyesine ulaştırmanın azim ve kararlılığını yüreğimizde taşıyoruz. Yakın zaman içerisinde ülkemizin hemen her alanda büyük gelişimler ve dönüşümler yaşamakta olması, bölgemizde ve dünyada her geçen gün artan saygınlığımız, muasır medeniyet istikametinde milletçe attığımız dev adımlar bunun bariz göstergeleridir.

​Bu duygu ve düşüncelerle aramızdan ayrılışının 84. yılında Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü; O’nun şahsında silah arkadaşlarını ve milletimizin gönlünde ölümsüzleşen bütün şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, şükran ve saygıyla anıyorum.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber