banner240
banner237
banner238

TRABZONDA ÖDÜL YAĞMURU

Karadeniz Teknik Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Kulübü tarafından geleneksel olarak düzenlenen ve heyecan ile beklenen 10.KTÜ Medya Ödülleri bu yılda birbirinden değerli isimlerle buluştu. Her yıl KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde gerçekleştirilen organizasyona Pandemi koşulları gereği canlı olarak hiçbir izleyici katılamazken, ünlü isimler ödül gecesi için oy kullanan KTÜ öğrencilerine ve organizasyonda emeği geçen herkese desteklerini ve sevgilerini gönderdikleri video mesajlar ile gösterdiler. 

 Önceki yıllarda Birce Akay, Bensu Soral, İbrahim Çelikkol, Aytaç Şaşmaz, Miray Daner, Youtuber Reynmen, Demet Sabancı Çetindoğan, Uğur Etiler, Ece Mumay gibi birçok ünlü isim yer alırken bu yılda da aralarında ilk defa ödül alma gurunu ve sevincini yaşayan birbirinden kıymetli isimlerin yer aldığı organizasyonda bu sene; 

EN BEĞENİLEN KADIN / ERKEK ŞARKICI 

EN BEĞENİLEN KADIN / ERKEK OYUNCU  

EN BEĞENİLEN SUNUCU   

EN BEĞENİLEN TELEVİZYON DİZİSİ 

EN BEĞENİLEN GAZETE 

EN BEĞENİLEN RAP MÜZİK SANATÇISI 

EN BEĞENİLEN SİVİL TOPLUM KURULUŞU 

YILIN EN AKTİF SOSYAL MEDYA KULLANICISI  

EN BEĞENİLEN TV KANALI  

EN BEĞENİLEN MÜZİK GRUBU  

EN BEĞENİLEN DİJİTAL İÇERİK ÜRETİCİSİ  

EN BEĞENİLEN İŞ İNSANI gibi çeşitli kategorilerde isimlerin ödüle layık görüldüğü törende Zeynep Bastık, Edis, Ezgi Mola, Kerem Bursin, Hande Erçel,  Serkay Tütüncü,  Ece Üner, Manga,  Gazapizim,  Gizem Güven ve Melisa Döngel gibi başarılı isimler yer aldı. 

Kulüp Başkanı Berkay Çelik gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sunarken “tüm dünyayı etkisi altında alan Pandemi koşulları ile birlikte 10.Medya Ödülleri Törenimizi bu sene online sistemde sizlere sunmaktan mutluluk duyarız” ifadelerinde bulundu        . 

10.KTÜ Medya Ödülleri Törenine ktuiekulubu instagram hesabı ve youtube kanalı üzerinden ya da aşağıda belirtilen link üzerinden kolaylıkla ulaşabilirsiniz.  

https://www.youtube.com/watch?v=iMpvvoezaac&t=561s 

Fatih KOTAN

Karadeniz Teknik Üniversitesi

İşletme ve Ekonomi Kulübü

Basın Medya Direktörü

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber