banner240
banner237
banner238

"Trabzonspor Marşı Beste Yarışması" görkemli bir finalle sona erdi!

Ortahisar Belediyesi ile Trabzonspor Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği "Trabzonspor Marşı Beste Yarışması" Karadeniz Teknik Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen görkemli bir finalle sona erdi.

TRT Trabzon Radyosu sunucularından Seza Turgut'un sunduğu final programında jüri tarafından 380 eser arasından seçilen 6 eser, KTÜ Müzik Bölümü Öğretim Görevlisi Özlem Aydın yönetimindeki "Olimbera Voice Çok Sesli Korosu" tarafından seslendirildi. Finale kalan eserlerin seslendirilmesinin ardından jüri üyeleri tarafından puanlama yapıldı.

'SEVDAMIZ TRABZONSPOR' BİRİNCİ OLDU

Jüri, finale kalan son 6 eserden birinciliğe sözleri Gülnaz Yılmaz ile bestesi İlkay Oğulcan'a ait "Sevdamız Trabzonspor" adlı eseri; ikinciliğe yarışmaya Danimarka'dan katılan Mesut Döner ve Hüseyin Avni Döner kardeşlerin "Karadeniz Fırtınası" adlı eseri; üçüncülüğe ise söz-bestesi Ömer Topal ile Erdem Temel'e ait "Asi Kuzeyim" adlı eseri layık gördü.

TOPLAMDA 61 BİN TL'LİK ÖDÜL VERİLDİ

Yarışmada birinciliği kazanan Gülnaz Yılmaz ile İlkay Oğulcan'a 30 bin TL'lik ödülü, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman verdi. İkinciliği elde eden Mesut Döner ile Hüseyin Avni Döner kardeşlere 15 bin TL'lik ödülü, Ortahisar Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Yüksel Gülay, üçüncülüğe layık görülen Ömer Topal ile Erdem Temel'e ise 10 bin TL'lik ödülü Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper takdim etti. Eserleri ile mansiyon ödülü kazanan Muhammet Ali Yılmaz, Nuri Sarp ve Köksal Ayşan'a ise 2'şer bin TL verildi. Yarışmada dereceye giren ve mansiyon alan eser sahiplerine toplam 61 bin lira ödül dağıtıldı. Final etkinliği, Trabzonsporlu eski futbolcular Ali Kemal Denizci ve Serdar Bali ile organizasyonun gerçekleşmesinde emeği olanlara plaket takdiminin ardından sona erdi.

Final programına Ortahisar Belediye Başkanvekili Ahmet Yüksel Gülay, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Ataman, Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcıları Selahaddin Çebi ile Fatih Göktaş, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper, İl Kültür ve Turizm Müdürü Ali Ayvazoğlu, taraftar grupları ile çok sayıda davetli katıldı.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber