TTSO, 23 Nisan mesaj yayımladı

TTSO, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası (TTSO) Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu “Milli Mücadele sürecinin sonunda kurulan Türkiye Büyük Millet Meclisinin 100. yıldönümüne ulaşmış olmanın mutluluğunu ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz.” dedi.

TTSO Başkanı M.Suat Hacısalihoğlu mesajında şu ifadelere yer verdi: “ Misak-ı Milli’nin ilanıyla başlayan kurtuluş mücadelesi, Ankara’da Büyük Millet Meclisi’nin açılışıyla yeni bir safhaya ulaşmıştır. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bu mutluluğu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak dünya çocuklarına armağan etmiştir.

Büyük bir inanç, azim ve kararlılıkla sürdürülen bu mücadele, imkânsızlıklara rağmen zaferle sonuçlanmıştır.  Cumhuriyetimiz, millet egemenliğine dayalı olarak inşa edilmiş ve kendisine hedef olarak muasır medeniyet seviyesinin üstüne ulaşmayı belirlemiştir.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının ve millî egemenliğin kabulünün 100. yıldönümünü bir kez daha coşku ve sevinçle kutluyoruz.  Milletimizin ve özellikle de çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını, tebrik ediyoruz.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları başta olmak üzere, bizlere bağımsızlığımızı ve devletimizi kazandıran tüm kahramanları, tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmetle yâd ediyoruz.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber