banner240
banner237
banner238

TTSO tarafından Yenilikle Geleceğe Konferansı düzenlendi

TTSOTürkiye - AB İş Dünyası Diyaloğu Hibe Programı (TEBD) çerçevesinde başvuru sahibi Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası ve eş başvuru sahipleri Bulgaristan Ticaret ve Sanayi Odası ile Litvanya Kaunas Ticaret, Sanayi ve Esnaf Odası tarafından yürütülmekte olan Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında çevrimiçi olarak Yenilikle Geleceğe Konferansı düzenlendi. 

“TEKNOLOJİ ODAKLI KATMA DEĞER YARATMAYI AMAÇLIYORUZ” 

Konferansın açılış konuşmasını gerçekleştiren TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu, “Gençlerimizi yenilikçi konulara yönlendirmek suretiyle bir taraftan istihdam sağlamak diğer taraftan yenilikçi ve teknoloji odaklı konular ile ülkemizin gelişmesine katkı sağlayıp katma değer yaratmayı amaçlıyoruz” dedi. 

350 KİŞİ KATILDI  

Trabzon'da yenilikçi girişimcilik fikrine hayatın her kesiminden insanın ilgisini çekmek için Teknoloji, İnovasyon ve Girişimcilik temalı çevrimiçi konferans 350 kişinin katılımı ile düzenlendi. 

HABİTAT Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Sezai Hazır’ın moderatörlüğünü yaptığı Yenilikle Geleceğe Konferansı’nda Trendyol İcra Kurulu Üyesi, TOBB E-Ticaret Meclisi Başkanı Ozan Acar, Armut.com Kurucu Ortağı Başak Taşpınar, Alarko Holding Stratejik Planlama Müdürü Tal Garih ve İş İnsanı, Marka Stratejisti, Danışman ve Yazar Özel Oytun Türkoğlu konuşmacı olarak yer aldı.  

YENİLİKÇİLİK KÜLTÜRÜNÜN GELİŞTİRİLMESİ HEDEFLENİYOR 

Konsept İnovasyon Ağı Projesinde, başvuru sahiplerinin yenilik yönetimi, fikri mülkiyet hakları, tasarım ve ticarileşme alanlarında verdikleri hizmetlerin iyileştirilmesi ve çeşitlendirilmesi; eğitim, danışmanlık hizmetleri, bilgi ve iyi uygulama örneklerinin paylaşımı yoluyla yenilikçi girişimcilik ruhu ve kültürünün gelişiminin teşvik edilmesi amaçlanıyor. 

Konsept İnovasyon Ağı Projesi kapsamında Fikri Mülkiyet Haklarına Giriş, Tasarım, Girişimcilik, Proje Döngüsü Yönetimi eğitimleri alanında uzman kişiler tarafından verilmiş; yenilikçi girişimcilik ruhu ve kültürünün gelişiminin teşvik edilmesi maksadıyla sırasıyla Türkiye, Bulgaristan ve Litvanya’da Yenilikçi Girişimcilik Yarışmaları çevrimiçi olarak gerçekleştirilmiştir. Aynı zamanda süreci başarıyla tamamlayan yarışmacıların projelerini kurum ve kuruluşlara ve proje ortağı Oda üyelerine sunduğu Sanal Çalışma Turu düzenlenmiştir.   

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber