TÜLAY ADANUR ADAY ADAYLIĞI AÇIKLAMASI

Yomra’nın geleceğine

Güç katmak için

Hizmete talibim

Değerli Basın mensupları, Trabzon’un özellikle son dönemde yıldızı parlayan en nadide ilçeleri arasında yer alan Yomra İlçesi’nin Belediye Başkanlığı görevine talip olmak adına, mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğum Ak Parti’den aday adayı olduğumu ifade etmek istiyorum.

Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde kurulan, AK Parti döneminde çok önemli icraatlara imza atılarak, adeta bir çekim merkezi haline gelen Yomra İlçemize hizmet etmek adına çıktığımız bu onurlu yolda, bizlere yoldaş olan, güç veren çevremdeki çok kıymetli dostlarıma, teşkilat mensuplarımıza ve kıymetli Yomra halkına da teveccühlerinden ötürü teşekkür ediyorum.

YAPTIM OLDU DİYENLERDEN DEĞİLİM

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki, Yomra’da aday adayı olarak göreve talip olmamdaki gaye, buradaki bir eksiklik, bir aksaklık, bir olumsuz veya başka bir neden gördüğümden değil, yaşamımdaki siyasi ve mesleki tecrübelerimle yapılanlara katkı sağlamaktır.

Bugüne kadar siyaseten partimde yönetim kurulu üyeliği ve başkan yardımcılığı gibi gurur duyduğum görevlerde bulundum. Ve verilen her görevi en iyi şekilde yapmak adına canla başla çalıştım, ailemden, işimden, evimden fedakarlık ederek Ak kadroların şehrimize en iyi hizmeti verme gayretine katkı sağlamaya çalıştım.

Mesleki olarak da yaptığımız her projenin bulunduğu bölgeye değer katacak estetikte ve mimaride olmasına özen gösterdim.

Yapayım da olsun, bundan bir kazanç elde edelim anlayışını şiddetle red ederek, yaptığımız her işin farkındalık yaratmasına, estetik olmasına özen gösterdim.

Yaşamanın amacı nedir deseler, ‘Başkalarına hizmet etmek, şefkat göstermek ve yardımcı olmayı istemektir’ sözünü hatırlatarak devam etmek isterim.

Bugün partimiz belediyesince önemli yatırımlar ve hizmetler alan Yomra’nın yarınları çok daha güzel, güçlü, kuvvetli ve dinamik olacaktır.

Yomra gelecekte, Trabzon’un değil, Türkiye’nin dünyanın sayılı ilçeleri arasına girecektir.

Ve Yomra’mızın bu önlenemez yükselişine katkı sağlamak, bu toprakların evladı olarak bizlere de büyük sorumluluk yüklemektedir.

Siyasi geçmişimi, mesleki tecrübem ve Dünya Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız’ın yönettiği AK Kadroların yerel yönetimlerdeki üstün başarısı ile birleştirip, hizmet bayrağını daha yukarıya taşımayı hedeflemekteyim.

SAYIN ERDOĞAN’IN UFUK ÇİZGİSİNDE

Özellikle Başkanlık sistemi ile kurulan Yerel Yönetim Politikalar Kurulu’nun sıkı çalışmalarını yakinen takip ediyor, bu kurulun önemli etkileri ile, yeni dönemde yepyeni bir yerel yönetim anlayışı ile Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın 2023-2053-2071’i hedefleyerek çizdiği ufuk çizgisinde sizlere hizmet etmekten büyük mutluluk duyacağım.

Aday olmak veya olmamak mesele değil, asıl mesele ilçemize, şehrimize ve ülkemize en iyi şekilde hizmet edebilmektir. Bize ne görev verilirse verilsin ilk günkü heyecan ve hizmet aşkıyla sizlerin huzurunda olmaya devam edeceğim.

Saygılarımla…

İnşaat Mühendisi

Tülay ADANUR

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ÖZGEÇMİŞ

01/09/1978 tarihinde Yomra’da doğdum. İlk,orta ve lise eğitimimi Trabzon’da tamamladım. 2000 yılında KTÜ Mühendislik Mimarlık Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden, İnşaat Mühendisi ünvanıyla mezun oldum. 2000 yılında evlendim.

2000-2003 yılları arasında Yomra ilçesinde faaliyete geçirdiğim büromda proje faaliyetleri yürüttüm. 2002’de KPSS atamasıyla Adalet Bakanlığında başladığım devlet memurluğu görevimi 2006 yılında istifa etmek suretiyle noktaladım. 2006-2013 yılları arasında proje faaliyetlerine devam ettim. 2013 yılında kurduğum yapı denetim şirketinde hala faaliyet göstermekteyim. 2009 yerel seçimlerinde Yomra il genel meclisi aday adaylığı başvurusunda bulundum. 2011-2014 yıllar arasında ak parti Trabzon merkez ilçe başkan yardımcılığı görevlerinde bulundum. Çeşitli Kadın derneklerinde kadınların iş hayatına kazandırılmasıyla ilgili projeler yürüttüm. Üç çocuk annesiyim.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber