TÜRKAV' dan KAMUOYUNA

KTÜ 'ye bağlı Fatih Eğitim Fakültesi Dekanlığının yerleşim alanında kurulan Trabzon Üniversitesi, Trabzon'da yeni açılan ikinci Devlet üniversitesidir. Bu Üniversitenin Rektör Yardımcısı, Dekanlarından ve çok sayıda Akademisyen yakın tanıdığım arkadaşımız görev yapmaktadır.

23 Nisan, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Üniversiteye asılan Bayrak ve ATATÜRK posterinin ters asılması sonucu kamuoyunda haklı olarak oluşan kötü kanaat bulunmaktadır. kamuoyunun hassasiyetine teşekkür ediyorum.

Buradan ifade etmek de fayda görmekteyim; Trabzon Üniversitesinde Basında yer alan, BAYRAK VE ATATÜRK POSTERİNİN UYGUNSUZ BİR ŞEKİLDE asılı kalma süresini bilmiyorum. Görülen durumları itibariyle mevzuata uygun olmadığı ortadadır. Ancak, benim tanıdığım bu Üniversitedeki yöneticilerden hiç biri böyle bir anlayışı kabul etmez.Ve bu şekilde asın dediklerini zannetmiyorum. ve asanlarda bu şekilde asmak gibi gibi bir eylemlerinin olabileceğini düşünmek istemiyorum. Bu kriz dikkatsizlik midir? yoksa bilinçli midir?Kamuoyu aydınlanmalıdır.

Kenan KURU
Trabzon TÜRKAV Başkanı

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber