banner240
banner237
banner238

Türkoğlu’ndan Adanur’un adaylık kararına anlamlı destek

Yİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu, Bursaspor başkanlığına adaylığını açıklayan Emin Adanur’un, bu kararıyla çok anlamlı bir cesaret örneği verdiğini vurguladı.

Bursaspor’un, Bursa gibi kötü yönetildiğini, daha doğrusu yönetilemediğini belirten Türkoğlu, “Koskoca bir kentin Büyükşehir Belediyesi nasıl iflas noktasına getirilmişse, anlı şanlı şampiyon kulübünü iflas ettiren anlayış da aynı zihniyettir ve bir an önce bından kurtulmak gereklidir” dedi.

TAKDİRLE KARŞILIYORUM...

Bursaspor’un bu şehrin en önemli marka değerlerinden bir olduğuna değinen Türkoğlu, yapılacak genel kurulda Bursaspor’a 40 milyon TL’lik bütçe sözü vererek aday olduğunu açıklayan Emin Adanur’un kararını takdirle karşıladığını söyledi.

İyi günde Bursaspor’un zaten herkesin yanında olduğuna değinen İYİ Parti Bursa İl Başkanı Selçuk Türkoğlu konuya dair şöyle konuştu:

“Öncelikle Bursaspor formasının son ana kadar hakkını veren, ekonomik olarak karşılığını alamadıkları halde yeşil beyazlı renkler aşkına çıkıp sahada, terinin son damlasına kadar gereğini yapan ve yapmaya da devam eden genç futbolcu kardeşlerimi yürekten kutluyorum.

Onlar, maddi yönden borç batağına sürüklenen ve acz içinde bırakılan Bursaspor’un, bu dönemdeki isimsiz kahramanlarıdır.

Nasıl ki, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin eski parayla yaklaşık 5 katrilyon borç yüküne sokulması, bu şehre yapılabilecek en büyük kötülükse, Bursaspor’un, 500 milyonluk bir borçla elinin kolunun bağlı hale getirilmesi de aynı kötülüktür.

Aynı şekilde nasıl ki, başarı olunca alkış alınıyorsa, başarısızlıkta payı olan herkes hesap vermeli, bedeli neyse de ödemelidir.

Bursaspor; bu ülkede 1 katrilyonu geçen rekor maliyetiyle, kötü yönetimin ibretlik örneği olan ve üst üste elektrikleri kesilen Büyükşehir Stadyumu gibi, ne yazık ki ‘zifiri karanlığa’ gömülmüştür.

İşte tam da böylesine acınası ve gerçekten hazin bir tablo ortadayken, Genç Kardeşimiz Emin Adanur’un yürekli çıkışı, bu karanlıktan çıkış yolunu gösteren sihirli bir ışıktır ve bana göre çok anlamlıdır.

Biliyoruz ki, iyi günde zaten herkes Bursaspor’un yanında. Önemli olan zor günde sahip çıkmaktır.

Bu anlamda büyük bir cesaretle elini taşın altına koyan, kulüp batma noktasındayken sorumluluk hissedip heyecanla kolları sıvayan Adanur’un desteklenmesi ve daha da cesaretlenmesi için teşvik edilmesi gerektiğine inanıyorum.

Emin Adanur’un, ‘Almaya değil, vermeye geliyorum’ şeklindeki, ‘çok iyi irdelenmesi’ gereken ve maddi kayıplar açısından ‘sabıkalarla’ dolu geçmişe ‘gönderme’ niteliğindeki mesajı da ayrıca çok anlamlıdır.

Bursaspor’a, tıpkı Emin Kardeşimiz gibi en zor günlerde sahip çakacak herkesin takdir ve teşvikle karşılanması gerektiğini belirtiyor, bir nevi ‘ortak akıbeti’ paylaşan Bursa’nın ve Bursaspor’un ‘kötü yönetilme kaderinin’ mutlaka değişmesi gerektiğini, bir kez daha önemle vurgulamak istiyorum.”

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber