banner240
banner237
banner238

UMUT VE YAŞAM DERNEĞİ 2019'DA DA YANINIZDA!

TRABZON’da Umut ve Yaşam Derneği  tarafından kentte kanser tedavisi gören çocuklara moral vermek amacıyla gençlik komitesi ve  Ktü Uluslararası İlişkiler Kulübü nün desteğiyle  ve  yılbaşı partisi düzenlendi.
Umut ve Yaşam Derneği  Trabzon da  kanser tedavisi gören çocuklara moral vermek amacıyla organize ettiği yılbaşı partisi, Park Dedeman Otel  de  gerçekleşti. Gönüllü öğrencilerin palyaço kostümlerini giyerek yer aldığı partiye, tedavi gören 30 çocuk ile aileleri katıldı. Parti boyunca düzenlenen çeşitli animasyon ve dans gösterilerine katılan çocuklar, gönüllerince eğlenerek  mutlu oldular.. Animasyon ve dans gösterileri ardından çocuklara pasta kesimi yapıldı.. Ve hediyeler dağıtıldı... Etkinlikte çocuklar, doyasıya eğlenerek moral buldu. 

'ONLARIN GÜLÜMSEMELERİ ÇOK DEĞERLİ'


Yılbaşı partisi etkinliğinde çocuklarla birlikte eğlenen Umut ve Yaşam Derneği Başkanı Dr Nimet Baki  amaçlarının toplumda farkındalık yaratmak olduğuna ve lösemi hastalığının tedavisinde moralin önemine dikkat çekerek şöyle dedi:
"Bizler 12 yıldır lösemili hastalara bu tür sosyal etkinlikler düzenliyoruz. Buraya lösemili çocukların tedavisinde onlara moral sağlamak için geldik. Buradaki hastalara destek olmaya çalışıyoruz. Bu tür etkinlikler çocukları mutlu ediyor. Onların tedavisinde en önemli şey ise moral, biz de bunu sağlamaya çalışıyoruz.Moral tedavi kadar çok önemli..
Sağlıklı, mutlu ve bol gülümsemeli yılları olması için 2019’da da yeni projeler, yeni umutlarla çalışmaya devam ediyorlar.

EMİROĞLU MEDYA'YA PLAKET!

Emiroğlu Medya Reklam Yayıncılık Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Sami Emiroğlu'na katkılarından dolayı Manşet 61 adına düzenlenmiş plaket ödülünü Dr. Nimet Baki taktim etti.

Açıklamalarında Emiroğlu: ''Umut ve Yaşam Derneği Trabzon'da lösemili çocuklara umut ışığı olmaya devam ediyor. Bir çok çocuk, genç ve bu hastalıkla mücadele ediyor. Onlara moral olarak en büyük desteği veren bu derneğe bizler gönül vermeye devam edeceğiz.'' dedi.

Emiroğlu Medya Reklam Yayıncılık Genel Koordinatörü Ahmet Hulusi Esercan'a da Haberim Hamsi adına düzenlenen ödül plaketini taktim eden Dr Nimet Baki sevinçlerini dile getirdi.

Açıklamalarda bulunan Esercan: ''Ben yıllardır bu hastalıkla mücadele ettim, büyük bir kısmını yendim. Bu dernek sayesinde mücadele eden insanlarla tanıştım ve onlara yardımcı olmak benim için bir hayat enerjisi. Kuruculuğunda öncülük eden Dr. Nimet Baki başta olmak üzere ekibini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum.'' dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber