Vali İsmail Ustaoğlu’ndan Çarşıbaşı İlçesine Ziyaret

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu Çarşıbaşı ilçesinde bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

İlk olarak Çarşıbaşı Kaymakamlığını ziyaret eden Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu’nu kaymakamlığın kapısında Kaymakam Zerrin Çay Beşikçi, Çarşıbaşı Belediye Başkanı  Coşkun Yılmaz ve kurum müdürleri karşıladı.

Vali Ustaoğlu, kaymakam Zerrin Çay Beşikçi ile bir süre görüşerek ilçedeki çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Sonrasında Vali Ustaoğlu Çarşıbaşı Belediyesini ziyaret ederek Belediye Başkanı Coşkun Yılmaz ile bir süre görüştü.

Ardından Vali Ustaoğlu ve beraberindekiler Büyükliman Gazeteciler Cemiyeti tarafından düzenlenen 10 Ocak Çalışanlar Gazeteciler Günü programına katıldı.  Vali Ustaoğlu, burada  Büyükliman havzasında görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Basının toplumun işiten kulağı, gören gözü olduğunu ifade eden Vali Ustaoğlu, “Basın, toplumun bir çok dinamiklerini yansıtan idarecilerin de her zaman duyarlı olduğu, hassasiyet gösterdiği, kader birliği yaptığı bir camiadır. Gece gündüz, kar kış demeden canınız pahasına habercilik yapıyorsunuz. Doğru ve tarafsız bilgiyi toplumumuza ulaştırmada  çok önemli ve kıymetli bir göreviniz var. Her türlü koşullarda canınız pahasına birçok zorluklarla mücadele ederek bu onurlu görevi yerine getiriyorsunuz.  Bu onurlu görevde şehit düşen meslektaşlarımız var. Onlara Allah’tan rahmet diliyoruz. Sizlerle birlikte olmaktan onur ve gurur duyduğumu belirtmek isterim. Bu ilin ortak hafızasının oluşmasında ve geleceğinin ileriye götürülmesi noktasında  sizlerin de gayretleri ve çalışmaları olduğunu biliyorum. Göreve başladığım günden itibaren söylediğim gibi ilimizin sorunları ve çözüm noktaları konusunda  sizlerle beraber çalışacağız. Bu vesileyle Büyükliman havzasında görev yapan tüm basın mensuplarının bu anlamlı gününü kutluyorum.” şeklinde konuştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber