YENİ BAŞKANDAN ESKİ BAŞKANA BÜYÜK JEST!

Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanı Fulya Üçyıldız Bankoğlu, 2009 - 2018 yılları arasında Başkanlık yapan Şaban Bülbül'e plaket taktim etti.

2009 - 2018 yılları arasında Trabzon Makine Mühendisleri Odası Başkanlık görevini yürüten Şaban Bülbül, Ak Parti'den Arsin Belediye Başkan Aday Adayı olduktan sonra görevi bırakarak siyasete atıldı.

Şaban Bülbül'ün Trabzon Makine Mühendisleri Odasına verdiği 9 yıllık emeğinin ardından yeni Başkan seçilen Fulya Üçyıldız Bankoğlu, Bülbül'e teşekkür plaketi taktim etti.

Sözlerinde şunları ifade eden Başkan Bankoğlu; ''Bizler Şaban Bülbül Başkanımızın döneminde odamızı daha ileri seviyelere taşıdık, Trabzon'un önemli sorunlarına kulak verdik ve çözdük. Bize bıraktığı koltuğu en iyi şekilde devam ettireceğiz. Odamıza 9 yıl hizmet eden Başkanımıza emeğinin karşılığının yerini doldurmasada bizlerden birer hatıra bu plaketi yönetim kurulum ve çalışan arkadaşlarım adına takdim ediyorum.'' dedi.

Sözlerine devam eden Başkan Bankoğlu; ''Siyaset hayatına atılan, eski Başkanımız, kardeşimizin Trabzon sevdalısı ve Arsin sevdalısı olduğunu biz dahil bütün Trabzon biliyor. Önce ülkeye sonra da şehrimize Şaban Bülbül Başkanımız hayırlı olsun.'' dedi.

Oldukça duygulandığını dile getiren Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül; ''Fulya Başkanıma, yönetim kuruluna ve tüm çalışan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Beni çok duygulandırdınız. Sizler gibi kardeşlerimle bir arada çalışmak, Trabzon'a hizmet edebilmek çok güzel bir duygu. Başarılarınızın devamını diliyorum.'' dedi.

Daha sonra yemeğe devam eden Trabzon Makine Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu ve çalışanları, Arsin Belediye Başkan Aday Adayı Şaban Bülbül ile keyifli anlar geçirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber