banner240
banner237
banner238

Yerli ve Yabancı Dermatologlar Trabzon'da buluştu!

Doğu Karadeniz Deri ve Zührevi Hastalıklar Derneği ile Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Deri ve Zührevi Hastalıklar Anabilim Dalı'nın ortaklaşa düzenlediği, Güz Toplantıları'nın ikincisi Trabzon’da yapıldı.

“İnflamasyon: Deri ve Mukoza" başlıklı, uluslararası konuşmacı ve davetlilerin de yer aldığı toplantı, Trabzon Ramada Otel'de 31 Ekim-3 Kasım 2019 tarihleri arasında gerçekleştirildi. Kongre eş başkanları Prof. Dr. Sevgi Bahadır ve Prof. Dr. Savaş Yaylı, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya ve Avusturalya'dan konuşmacı ve davetlilerin de katıldığı toplantıda, ülkenin dört bir yanındaki üniversitelerin ve eğitim araştırma hastanelerinin Dermatoloji kliniklerinden çok sayıda öğretim üyesi, oturum başkanı, konuşmacı, bilimsel kurul üyesi veya katılımcı olarak görev aldı. 263 kayıtlı tıp insanının katıldığı toplantıda, iki konferans, 10 panel, üç uydu sempozyumu gerçekleştirildi. Toplantıda yerli ve yabancı çok sayıda konuşmacının yanı sıra, bunlara 46 sözlü ve poster bildiri sunuldu.

Kongre sekreterliğini Doç. Dr. Deniz Aksu Arıca ve Dr. Öğr. Üyesi Leyla Baykal Selçuk'un yaptığı toplantının kongre başkanları Dr.Bahadır ve Dr.Yaylı, Güz Toplantıları'nın, önümüzdeki yıllarda devam edeceğini ve amaçlarının Trabzon'da hafızalarda iz bırakan bir toplantı serisi gerçekleştirmek olduğunu belirttiler

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber