YEŞİLAY'DAN TRABZON ŞUBESİ'NDEN DEMİR ALE'YE DESTEK

Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şubesi ve İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şubesi SMA Hastası Demir Ali bebeğe destek için Kemerkaya Mahallesinde açılan kermese destek oldu. Yeşilay Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın ve yönetim kurulu üyeleri kermese katılarak aldıkları ürünlerle destek oldular. Demir Ali’nin dedesi Köksal Bayraktar’a da geçmiş olsun dileklerini ileterek, en kısa sürede sağlığına kavuşması için dua ettiler.
Türkiye Yeşilay Cemiyeti Trabzon Şube Başkanı Köksal Boz, Demir Ali’ye acil şifa dileyerek, “Ülkemizde ve yurt dışında bebeğimiz için çok güzel kampanyalar ve bağışlar yapılıyor. Trabzon’da da çok güzel birlik ve beraberlik gördüm. Dayanışma içinde bebeğimizi yaşatmak için destek oluyorlar. Herkes elinden geldiğince bir şeyler yapıyor. Türk Milleti olarak tarihten gelen yardımseverlik duygumuzla şimdi de el ele bebeğimizi yaşatacağız inşallah. Bizler sadece aracıyız. Şifa Allah’tan. Bebeğimize en kısa zamanda şifa diliyorum” dedi.
İnşaat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Muzaffer Aydın, “SMA TIP1 adında ölümcül bir kas hastalığı olan minik yavrumuz Demir Ali için verilen gayretli ve özverili çalışmalar mutlaka hayırlı sonuçlanacak evladımız inşallah sağlığına kavuşacaktır. Verilen bu çabaya destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Özellikle yapılan bu çalışmaya destek olan tüm hemşerilerime teşekkür ediyor şükranlarımı sunuyorum. Her zaman olduğu gibi hemşerilerim birlik ve beraberlik örneği göstererek Demir Ali’nin yanında olmuştur. Teşekkürler kalbi, yüreği güzel hemşerilerim” diye konuştu. Boz ve Aydın, ayrıca yönetim kurulu olarak toplayacakları nakdi yardımları da Demir Ali için açılan hesaba yatırarak tedavisine katkıda bulunacaklarını dile getirdiler.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber