banner240
banner237
banner238

Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Tufan Uzlu, mahallesi için ekibi ile kolları sıvadı

Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Tufan Uzlu, mahallesi için ekibi ile kolları sıvadı

SİZLER İÇİN GELİYORUZ
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Yeşiltepe Mahallesi Muhtar Adayı Tufan Uzlu, ekibi ile çalışmalarını sürdürüyor. Muhtarlığın hizmet makamı olduğunu ifade eden Uzlu, mahallede kapalı muhtarlık binası olmayacağını söyledi. Uzlu, mahallede muhtarlık binasının 15 yıldır kapalı olduğuna vurgu yaparak, “Yeşiltepe Mahallesi olmadan önce buralar Ayasofya Mahallesiydi. Buralar benim köyüm. Mahalleler ayrıldıktan sonra Yeşiltepe Mahallesi olduk. Buranın çocuğuyum. Yerimiz yuvamız her şeyimiz burası. Mahallemiz maalesef gerekli hizmeti görmedi. Mevcut muhtar, muhtarlık binasına hiç uğramıyor. Muhtarlığı kendisine ait bakkal dükkanından yapıyor. Muhtarlık binasında ise halk eğitimin kursu var. Bu da mahalle sakini olarak benim içimi acıtıyor” dedi.
Muhtarlığın ek iş değil tek iş olması gerektiğine vurgu yapan Uzlu, “Seçilmem halinde muhtarlığı sabah 08.00-17.00 arası açık hale getireceğim. Zaten kanunen de muhtarlığın açık olması gerekiyor. Halk eğitimin kursunu ise mahallemizde başka bir alana taşıyacağız. Siyasi partilerde, STK’larda, spor kulüplerinde yöneticilik ve başkanlık yaptım. Tecrübelerimle halkıma hizmet için bir yola çıktım. Muhtarlık binamız aktif hale gelerek binamız açık olacak. Ben mevcut muhtara en son oyumu verirken muhtarlık binasını açma şartı ile verdim. Kendisi muhtarlığı açacağına söz verdiği halde muhtarlık binasına gelmedi. Allah yar ve yardımcımız olsun” diye konuştu.
Uzlu, seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri şu şekilde sıraladı: “Muhtarlık binamız hizmete açılacak, mahallemize ideal bir sağlık ocağı açılacak, mahallemizde karakol kurulmak için girişimler yapılacak, gerekli yerlere MOBESE olacak, Mahalle halkımızla sürekli istişare halinde olacağız, gençlik merkezi ile sosyal yardımlaşma merkezi kurulacak, kan grubu sayfası oluşturacağız, askere gidecek gençlerimiz için sosyal aktiviteler olacak, 7/24 çalışarak mahalle halkımızın talepleri doğrultusunda projeler üretip hayata geçireceğiz.” BAHATTİN BAŞTÜRK

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber