Yük Tony ve Rodallega'nın omuzlarında

Rodallega 12, Nwakaeme ise attığı 8 golle Süper Lig’de Fırtına estirdi

Trabzonspor bu sezon golcü kimliğiyle dikkat çekiyor. Rakip ağları 45 kez havalandıran Bordo-Mavililer Süper Lig’in en çok gol atan 3. takımı konumunda. Fırtına’yı bu alanda sırtında taşıyan ise Hugo Rodallega ve Anthony Nwakaeme

EN GOLCÜ 3’ÜNCÜ TAKIM

SÜPER Lig bu sezon ilginç istatistiklerle dikkat çekiyor. Bunların en dikkat çekeni ise lider olan Başakşehir’in yalnızca 41 gol atabilmesi. Bu alanda Trabzonspor ise lidere tam 4 gollük fark atmış durumda. 45 golü bulunan Bordo-Mavililer, 55 gollü Galatasaray ve 51 golü bulunan Beşiktaş’ın ardından 3’üncü sırada bulunuyor. Trabzonspor’da gol yükünü ise Hugo Rodallega ve Anthony Nwakaeme çekiyor. Hugo’nun 12, Nwakeeme’nin ise 8 golü var. 

SOSA VE NOVAK’TAN 3’ER GOL

ONLARA en yakın isim ise 4 gollü Caleb Ekuban. Ganalı belki biraz daha gayretli olsa Trabzonspor’un şu anki konumu da farklı olabilirdi. Beklenti Ekuban’ın kalan 8 haftada maksimum katkıyı vermesi ve Fırtına’nın daha iyi yerlerde olması. Bordo-mavili takımda Beşiktaş’a giden Burak Yılmaz’ın 5 gollük katkısı olurken, Sosa ve Novak 3’er, Abdülkadir Parmak, Abdülkadir Ömür ile Onazi 2’şer gollük katkı sağladı. Olcay, Amiri ve Yusuf’un ise 1’er golü bulunuyor.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber