YÜKSEKOKULUMUZDA KONFERANS
Türk Kızılayı Genel Merkezi  tarafından KTÜ Rektörlüğü Ana Kampüs "Butik Mağaza" açılışı öncesi Sürmene Abdullah Kanca Meslek Yüksekokulumuzda "Kızılaycılık ve Gönüllülük" üzerine konferans düzenlendi.
Konferansa Türk Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. İlhami Yıldırım, Türk Kızılay Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyesi  Sn. Ercan Tan, Sürmene Kaymakamı Sn. Mehmet Alper Çiğ konferansa konuşmacı olarak katılarak konferansı onurlandırdılar.
Açılış konuşmasını Meslek Yüksek Okul Müdürümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’ nın yaptığı konferansta, öğrenci ve misafirlere Türk kızılayı hakkında ayrıntılı bilgi verilerek, yeni açılacak olan butik mağazalar ve işleyişi hakkında bilgilendirme yapıldı.
Katılımın son derece yoğun olduğu konferansa, Sürmene Garnizon Komutanı Yüzbaşı Halis Doğan, Sürmene Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hakan Usta, Türk kızılayı genel merkezi, Trabzon Türk kızılayı temsilcileri ile Sürmene Türk kızılayı yetkilileri  katılmış olup, program sonunda Türk Kızılayı Genel Merkezi yönetim kurulu üyeleri tarafından Sürmene Kaymakamı  Mehmet Alper Çiğ ve Meslek Yüksek Okul Müdürümüz Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı plaket ile onurlandırılmışlardır

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber