Zeki Yavru'dan o iddialara yanıt geldi!

Trabzonsporlu futbolcu Zeki Yavru kendisinin alacaklarına karşılık TFF'ye şikayet ettiğine dair çıkan haberler hakkında açıklama yaptı.

Zeki Yavru yaptığı açıklamada, "Bugün sosyal medyada çıkan şahsımın Trabzonspor Kulübünü T.F.F ye şikayet ettiğine ilişkin haberlere karşı bu açıklamayı yapma gereğini duydum. Profesyonel hayatım boyunca bu tür polemiklere girmemeye ve sessiz kalmaya önem verdim. Ancak gerek sezon başında imza sürecimde gerekse de şimdi şahsımı itibarsızlaştırma çalışmaları olduğunu ve bunun çok sevdiğim Trabzonspor üzerinden yürütüldüğünü üzüntüyle görmekteyim. Bir çok kez haksızlığa uğramış olmama rağmen hayatımda hiçbir zaman Trabzonspor Kulübünü ne T.F.F ye ne de başka adli makamlara şikayet etmedim. Etmem. Etmeyeceğim. Bir insanın doğduğu büyüdüğü ve gönülden bağlı olduğu şehrin takımını şikayet etmesi benim hayat görüşüme göre en hafif tabiriyle saygısızlıktır. Öncelikle bunun bilinmesini isterim. 

Trabzonspor Kulübünün benimle ilgili bugüne kadar almış olduğu her karara saygı duyduğum gibi bu dönemde alınan hak etmediğim kadro dışı kararına da saygı duyup Trabzonspor Kulübü için elimden geleni yapmaya çalışacağım. Kamuoyunun bilgisine sunarım." ifadelerine yer verdi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber