ZORLUOĞLU’NDAN MEYDANLARI ETKİLEYEN HİTABET PERFORMANSI

Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Zorluoğlu, 2,5 aydır siyasî çalışmalar yürütse de İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun Trabzon programı kapsamında; ilçelerde, STK ve muhtarlar buluşmalarında ortaya koyduğu hitabet performansıyla, yıllardır siyaset yapıyor izlenimi uyandırdı. 

İçişleri Bakanı Soylu da Trabzon programında girdiği her ortamda ve meydanlardaki konuşmalarında, Zorluoğlu’ndan övgüyle bahsederek, kendisinin Elazığ ve Van illerindeki üstün hizmetleri sonucunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Trabzon’a büyükşehir belediye başkan adayı olarak gösterildiğini ifade etti.  

Bakan Soylu’nun iki günlük Trabzon temaslarında, cumartesi günü Hayrat, Sürmene, Araklı, Yomra ve Ortahisar ilçe mitinglerinin ardından STK temsilcilerine hitap eden Zorluoğlu, her ilçeye has proje ve söylemlerinin yanı sıra, büyükşehir belediyesinin yeni yönetim anlayışı doğrultusunda ilçelerle uyum ve iş birliği içerisinde çalışacaklarına yönelik vaatlerde bulundu. Konuşmalarında kitlelerle etkileşime giren bir üslup kullanması dikkatleri çeken Zorluoğlu’nun, beden dili ile de hitabetini güçlendirdiği gözlendi.    

2018 yılı aralık ayı başlarında 31 Mart yerel seçimleri için siyasete atılan ve süratle sahaya inerek, hemşehrilerine kendisini tanıtmaya başlayan, STK temsilcileriyle ve kent dinamikleriyle istişarelerde bulunan Cumhur İttifakı AK Parti Trabzon Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Murat Zorluoğlu’nun, seçime sayılı günler kala daha da artan performansla, hedeflediği yüksek oy oranını yakalamak için sahada aktif şekilde çalışacağı ifade edildi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber