banner240
banner237
banner238

FEYZİ'NİN EN BÜYÜK HAYALİ DİYARBAKIR HALKINA KONSER VERMEK

Devrim Aktürk/Diyarbakır: Diyarbakır'ın Sur İlçesi Şeyh Said Meydanı’nda her pazar günü gönüllü olarak şarkı söyleyen sokak müzisyeni Feyzi Kalkan, en büyük hayalinin bir gün Diyarbakır’da konser vermek olduğunu belirtti.

Diyarbakır'ın Sur İlçesi Şeyh Said Meydanı’nda her pazar günü gönüllü olarak şarkı söyleyen sokak müzisyeni Feyzi Kalkan, en büyük hayalinin bir gün Diyarbakır’da konser vermek olduğunu belirtti. Kentin önemli bir unsurunun müzikten geçtiğini ve Türk halk müziğini tekrar canlandırmak istediğini belirten Feyzi Kalkan, bu isteğini her Pazar günü söylediği şarkılarla gidermeye çalıştığını dile getirdi.

Gitara Başlamamın Sebebi Ahmet Arslan'dır

Küçüklüğünden beri müzikle uğraştığını ve ailesel sebepler dolayısıyla tahsilinin yarıda kaldığını açıklayan Feyzi Kalkan; “Ben 1995 tarihinde Diyarbakır’da doğdum. Önceden gitar çalmıyordum. Ama sanat uğruna Diyarbakır’da ücretsiz sokak müzisyenliği yapmaya başladım. Keza bu şekilde hem şiir, hem de şarkı yarışmalarında birinciliklerim oldu. Benim en çok sevdiğim müzisyen Ahmet Arslan'dır. Çünkü gitara başlamama sebep oldu. Bir nevi vesile oldu. Keza Ahmet Kaya, Müslüm Gürses ve Rojda'nın da sıkı hayranıyım. En büyük hayalim elbette ki kendimi çok güzel yerlerde görmektir. Çünkü hedefim daha büyük bir kitle ve ortamdır. Çünkü ben Diyarbakır’da çok büyük bir konser vermek istiyorum. İnanıyorum ki bir gün hayallerime kavuşacağım ” dedi.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber