banner240
banner237
banner238

Trabzon DT’den Yeni Oyun: “Sherlock Holmes’un İntihar Kulübü Macerası”

2019-2020 Tiyatro sezonunda Jeffrey Hatcher’in  yazdığı, Buğra Koçtepe’nin çevirdiği ve N.Mert Hürol’un yönetmenliğini yaptığı ‘’ SHERLOCK HOLMES’UN İNTİHAR KULÜBÜ MACERASI’’ adlı okuma tiyatrosuyla Trabzon seyircisiyle buluştu.

Dekor ve Kostüm tasarımı Grup Çalışması, Işık tasarımı Nihat Bahar ,Müzik Tuğrul Toğçuoğlu tarafından yapılan oyunda Emre Ön, N.Mert Hürol, M.Ceyhun Gen, Ercan Kılıçarslan, G.Rümeysa Sağlam, Efecan Baştürk, Durulcan Yaman, Sıla Ömeroğlu ve Erkan Akçelik, rol alıyor.

12 Mart günü Saat 20:00 ‘de Haluk Ongan Sahnesi’nde prömiyerini gerçekleşen, okuma tiyatrosunun konusu ise şöyle :

Londra’nın göbeğinde, penceresiz ve ruhsuz görünümüne kolayca aldanacağımız bir evde, Avrupa’nın en nüfuzlu adamları bir oyun oynarlar. Cinayet oyunu. Sherlock Holmes, zekasıyla her cinayeti çözebilen dünyanın en büyük, en akıllı, en kurnaz  dedektifidir. Holmes’de bu kulübe katılmak istemektedir. Neden katıldığını ve kulübün dünya savaşlarıyla ne gibi bir ilişkisi vardır? Tüm bu sorulara ve şifrelere cevap bulacak olan ünlü dedektifi gizem, romantizm, şaşırtmacalar ve ürpertici olayların içine çeken, gerilim dolu bir kara komedi oyunu, okuma tiyatrosu formatıyla seyirciyle buluştu.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner1

banner220



Günebakış Trabzon Haber