DAĞ KAYAĞI ŞAMPİYONASI 10-13 ŞUBAT 2022 DE İKİZDEREDE YAPILACAK

 Türkiye Dağcılık Federasyonu organizasyonu olan Türkiye Dağ kayağı şampiyonası( tur kayağı) İkizdere ilçesinde yapılacak. İkizdere Belediye Başkanı Hakan Karagöz ve Dağcılık Federasyonu Başkanı Ersan Başar arasında imzalanan protokole göre Şampiyona 10-13 Şubat 2022 de Cimil Vadisinde yapılacak.

Rize’de ilk kez yapılacak bir Dağ Kayağı Şampiyonasına ev sahipliği yapmaktan memnun olduğunu söyleyen Belediye Başkanı Hakan Karagöz yaptığı açıklamasında ‘’İlçemizde yapılması için protokol imzaladık. İlimiz Rize’de İlçemiz İkizdere’de İlk kez böyle bir şampiyona düzenlenecek. Rize’de ilk kez yapılacak Türkiye Dağ Kayağı şampiyonasını İlçemize getirmenin gururunu yaşıyoruz.10-13 Şubat 2022 tarihinde Cimil vadisi Cimil köyünde gerçekleştireceğimiz şampiyona İlimiz, İlçemiz, Cimili’imizin tanıtımında büyük katkı sağlayacak. Şampiyonanın ilçemizde yapılacak olması bölge tanıtımının yanı sıra bölge gençlerimizin dağ sporlarına, kayak sporuna ilgilerinin artmasını sağlayacak, bölge turizmine katkı sağlayacak ve ileri prodüksyonda altyapı hazırlayacak.

Bu şampiyonanın ilimizde, İlçemizde gerçekleşmesi için bize destek veren Türkiye Dağcılık Federasyonu Başkanı Prof. Dr. Ersan Başar Hocama, Federasyon yönetim kurulu üyesi ve organizasyon sorumlumuz Doç. Dr. Sercan Erol hocama, bu organizasyonun ilçemizde yapılması için beni devamlı zinde tutan, teşvik eden yani süpervizörüm aynı zamanda organizasyon komite başkanı ( LOK) dağcı ve iş insanı değerli abim Orhan Karal bize her daim destek olan ismini sayamadığım tüm destekçilerimize ilim, ilçem, bölgem adına şükranlarımı sunuyorum. Hayırlısı olsun inşallah’’dedi

İSMET KÖSEOĞLU

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber