TLYD THM’den muhteşem kapanış

KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde TLYD THM Korosu tarafından gerçekleştirilen ‘Bahar Konseri’ adeta nefesleri kesti. Konseri Köprübaşı Kaymakam V.Öznur Güler, Trabzon Bölge Adliye Mahkemesi 3.Ceza Daire Başkanı Fatih Aksoy, Trabzonspor eski başkanlarından Ahmet Celal Ataman, TLYD Başkanı Kenan Atalay, TLYD Vakfı Başkanı Ahmet Kahraman, müzik derneklerinin başkan ve yöneticilerinin yanı sıra çok sayıda davetli izledi.

Çağla Araz yönetimindeki muhteşem koro seslendirdikleri türkülerle salonu dolduran türkü severlere unutamayacakları bir gece yaşattı.

Sunuculuğunu Gizem Sağlam Bülbül’ün yaptığı gecede Fatma Aksoy, Ali Terzi, İlkay Yavuz ve Salim Reis de solo performanslarda bir hayli başarılıydı.

İkinci bölümün başında şef Çağla Araz 4 güzel türkü ile adeta kulakların pasını sildi. Sahne ve bağlamaya olan hakimiyetinin yanı sıra, yorumu ve koroyu başarılı bir şekilde yönetmesi ile göz dolduran Araz, gecenin bir numaralı ismi olurken, koro ve saz ekibi de konser sonunda izleyenler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

Konserin sonunda gecenin mimarı Çağla Araz ve başarılı sunucusu Gizem Sağlam Bülbül’e TLYD Vakfı Başkanı Ahmet Kahraman tarafından çiçek takdim edildi. Kahraman, ülkemizi derinden sarsan deprem felaketi sonrası bir süre ara verdikleri çalışmalar sonucunda zorda olsa bir araya geldiklerini belirterek, “Zor günler sonrası böylesine güzel bir programı hazırlayarak Anadolu’yu türkülerle karış karış bize gezdiren başta şefimiz Çağla Araz olmak üzere tüm koro ve saz elemanlarına teşekkür ediyorum” dedi.

TLYD THM’de sezona nokta koyarken, 21 Mayıs 2023 Pazar günü yine KTÜ AKM’de bu kez TSM korosu ile sezon finali yapacak.

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol



Günebakış Trabzon Haber